Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Dům běsů (2023) 

No není to až tak špatné, líbil se mi konec, ten je dobrej. Technicky a s citem natočené, sympatické herecké obsazení (samí asiati, nejsou tam černoši ani eskymáci! gender tam taky nikdo neřeší). Jinak je to miliontá varianta na kouzlení a převtělování... prakticky žádné gore a trochu nuda. Jednou se to dá.

plakát

Krev a zlato (2023) 

Tak trochu "Sisu" přes kopírák, občas vtipné scénky s trochou gore. Jednou se to vidět dá.

plakát

Mastema - Anděl zkázy (2022) 

Docela dost dobré, občas až fantastické záběry a triky. Škoda jen toho slabšího vyústění, které nakonec nebylo až tak silné... ale za mě rozhodně příjemné překvapeni. Palec nahoru!

plakát

V ráji (2023) 

Wow, tak to bylo příjemné překvapení! Slušné herecké obsazení (pro mě neznámými herci, ale tím lépe, neruší to), výborný vizuál, zvuk i hudba. Film byl velkým překvapením. Palec nahoru! Netflixu se občas také něco povede...

plakát

Insidious: Červené dveře (2023) 

Jedna hvězda za to utrpení to přežít... několikrát jsem jen tak tak neusnul... děsivá a strašidelná nuda! To už je víc hororu a napětí v pořadech Jů a Hele! :( blééé

plakát

Nikdy neříkej nikdy (2023) 

No koukat sena to dá, herci celkem slušně hrají (až na totálně topornou Krobotovu, vyřezanou ze dřeva a v záblescích přehrávající jako blázen, asi jí to nebavilo), zbytek se dá, celkem sympatický Maštalíř. Taková pondělní slovenská inscenace v TV. Škoda dosti polopatického product placementu, to by režísér měl komponovat trochu lépe, tahá to dost za oči (ale zase lepší než Kameňáci). Docela dobrý.

plakát

To Catch a Killer (2023) 

Na začátku naprostá pecka, zhruba po polovině to začne trochu drhnout, ale pořád je to velmi nadprůměrné. Dobré herecké výkony, výborný zvuk, dobře nasnímané, režie a střih taky dobrý. Velmi slušná a nadstandardní detektivka, kterou mohu jen doporučit!

plakát

Zaklínač - Cena chaosu (2023) (epizoda) 

Opět nudný díl prakticky o ničem, blábolení debilních dialogů a nesmyslných hloupostí. Geralt už je jednou nohou pryč a dobře dělá. Netflix to kapitálně posral. Hnus!