Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 063)

plakát

Peacemaker (2022) (seriál) 

Musím říct, že někdy humor jde za čáru mojí únosnosti. Také bych uvítal malinko víc akce. Bylo jí asi dost, ale mohlo jí být o malinko víc. Nicméně obsazení mě bavilo a John Cena to dokonce i dost slušně zahrál. Takže jo. Líbilo.

plakát

Kingsman: První mise (2021) 

Předchozí dva Kingsmani byli super nářezová akce. Taky je prostě míň toho nářezu. Některé postavy jsou trestuhodně nevyužité. Ale jako celek je to hodně slušná a stylová zábava. Ovšem ne taková, kterou si budete chtít zopakovat.

plakát

Domácí tým (2022) 

Sice to jede po nějaké šabloně, ale kupodivu to uteče příjemně.

plakát

Jack Ryan (2018) (seriál) 

Seriál je skoro dokonalý. Až na pár výjimek. První série se víc zaměřuje na vedlejší postavy, než na hlavního hrdinu. Linka s obsluhou dronu má sice být moralistická a ukázat nějaké svědomí, ale ve finále je trochu nedotažená a celkově je úplně zbytečná. Někdy se postavy nechovají logicky. Druhá série, naháněčka na střechách... Zastavit, zamířit, trefit do zadku. Je po útěku. Ale jo, chápu, musí to udělat napínavý. Jinak nemám připomínek. Charaktery jsou opravdu charakterní, není to ploché a Krasinski je sympaťák a dobrý herec.

plakát

Potulný samuraj Kenšin: Počátek (2021) 

Už ne tolik akční. Ale pořád pěkné a s atmosférou. Ale finále? Odflaknuté. Moc rychlé. Ty souboje měly být prostě lepší. Za to hvězda dolů.

plakát

Kolo času (2021) (seriál) 

Čtyři dám. I když za ten těžce odflaknutý konec bych ještě mohl klidně jít dolů.

plakát

Světlo a stíny (2021) (seriál) 

Není to top, ale je to hodně slušný. Dobře vybraní herci mi to vylepšili. Ben už asi klaďase hrát nikdy nebude. Ovšem zasloužilo si to skončit třetí sérií. Další natahování už to nepotřebovalo. Půjde to do úpadku.

plakát

Jack Reacher (2022) (seriál) 

První kniha Lee Childa "Jatka" v seriálovém podání? Pecka. Dobře obsazeno ( takhle bych si Reachera z knihy představil). Přestože nemusím mít všechno přesně podle knihy, tak tvůrci se jí, až na několik odchylek, drželi dost věrně. Včetně maloměšťácké atmosféry a kupících se mrtvol. Tohle se mi moc líbilo.