Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (298)

plakát

Osm hrozných (2015) 

Vetsina lidi tenhle film zkritizuje, ale stejne pak da 3-4 hvezde. Tomu moc nerozumi. Klasicky Tarantino, nesmyslny pribeh, 2.5hodiny nudy okorenene nekolika zajimavymi momenty a dialogy, pak pul hodiny zbesile krvave akce. No, ocividne tato sablona stale spoustu lidi pritahuje.

plakát

Prometheus (2012) 

Nebylo to špatné, mohlo to být lepší. To dobré: sci-fi, atraktivní prostředí, tajemno, vizuální stránka, v některých místech atmosféra Co scházelo: trošku větší spád a atmosféra v některých místech, vyhraněnější příběh (příliš hodně nezodpovězených otázek, chyběla silnější linka, některé scény mi připadaly navíc, beze smyslu), klišovité postavy (zejmena android), řada nedomyšlených (nebo možná až příliš skrytě domyšlených) míst, expedice provedena čistě amatérsky (žáden průzkum z vesmíru? žáden průzkum na místě? žádné pořádné zajištění?) Celkově jsem se na to rád podíval, ale mohlo to být o dost lepší. Takže spíš takový mírný nadprůměr.

plakát

Vše pro dobro světa a Nošovic (2010) 

Velice jednoznacne podane tema, ktere rozhodne neni cernobile. Film tezici ze socialni vybusnosti tematu bez potrebne hloubky a informacniho obsahu. Navic spousta zajimavych otazek zustava nepolozena. Cekal jsem mnohem vic a to pomijim samotny fakt toho, ze podani tech malo informaci je velice zjednodusujici a jednostranne.

plakát

Tři mušketýři (2011) 

Hmm, byl jsem mírně zklamán. Očekával jsem maximálně zábavný, svižný, poutavý a vtipný film. První půlka mě ani pořádně nebavila. Sice se stále se ve filmu něco děje ale pořádně vás to nevtáhne. Akční scény, značně moderně pojaté, jsou tak přitažené za vlasy, že vás napadne snad je "to je ale pitomost". Po dějové stránce dost slabé. Vtipu tam zas tak moc není a je to velká slabina. Koukat se na to dá, není to úplně propadák, ale předchozí zpracování tohoto tématu jsou mnohem kvalitnější.

plakát

Moon (2009) 

Slušné, potenciálně zajímavé, ale celý film jsem čekal na gradaci pointy a filmu jako takového a nedočkal jsem se.

plakát

Orphan (2009) 

Slušné psycho, jako tradičně vystavěné na tom, že všichni zúčastnění se chovají značně nesmyslně a okolnosti v tomto nezůstávají pozadu.

plakát

Síla lásky (2009) 

Takový pohodový film, poklidný ale smutný.

plakát

Avatar (2009) 

Pekna pohadka. Skoda, ze atmosfera nebyla trosku lepsi, temnejsi a zaroven hloubka fimlu vetsi. Misty mi to dokonce pripadalo i trochu nudne a do filmu jsem nebyl uplne vtazen.

plakát

Proroctví (2009) 

Dobrý film, patřične atmosférický a tajemný. Jen to rozuzlení mi nepřipadalo nejšťastnější, nějak nezapadalo do koncepce filmu. A taky se mi vždy otvírá kudla v kapse když vidím pobíhat ve filmu nesmyslně hysterickou ženskou.

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Zajímavé a zvláštní, na mě až moc. Neskutečně dlouhá stopáž a vlastně nudný fiml nestojí za atmosferický závěr a velkou řadu drobných artistických záběrů a koláží.