Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (1 593)

plakát

Vlčí mládě (2011) (seriál) 

Tohle je přesně ten seriál, který začíná tak nějak průměrně, ale s každou další řadou jste nadšenější. Aktuálně jsem u třetí série a závěr zní - perfektní! Stiles mě baví.

plakát

Město žen (2009) (seriál) 

Náhodou jsem objevil tento seriál a na zkoušku jsem si pustil první díl, který mě neskutečně bavil až do samotného konce. Stejně tak mě baví i další díly. Courteney Cox (Přátelé) mě mile překvapila a vlastně i celé obsazení. Velmi sympatické postavy, vtipné dialogy a situace mě donutily dát plný počet.

plakát

Hořící keř (2013) (TV film) 

Prvotřídní počin u kterého se objevila spousta emocí a pochmurné nálady. Všechny díly jsou skvěle natočeny, herci do toho dávají vše a dle mého se jedná o jeden z nejlepších kousků za poslední (a dlouhou) dobu na našem území.

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

Krásný pohádkový seriál, který mě zaujal hned od prvního dílu. Dobrá myšlenky, pěkné zpracování a i zdejší romantika je pěkná, pohádková.

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Stačilo pár dílů abych si zvykl na postavy a musel jsem zvýšit své hodnocení. Velmi vtipné s dobrými dialogy.

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Skvělý seriál po všech stránkách. Líbí se mi hlavně obsazení, které je výborné.

plakát

Single Man (2009) 

Výborný film o životě a jeho prázdnotě s tematikou homosexuality. Herecky prvotřídní, stejně tak atmosférou a zanechanými emocemi.

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Pro mě nejlepší film z této série. Naprosto skvělý děj, herci a o akci ani nemluvím. Tohle se zkrátka hodně povedlo.

plakát

Terapie láskou (2012) 

Kéž by bylo takových filmů více. Výborná herecká dvojice, skvěle zahrané role, k tomu si přidejte humor i vážnější stránku a vyjde vám velmi dobrý výsledek.

plakát

Nic nás nerozdělí (2012) 

Páni, bál jsem se kýčovitých scén, ale byl jsem hodně mimo. Tento film je velmi realistický, jednotlivé scény jsou natočeny velmi uvěřitelně a celkem i emocionální stránka funguje dobře. Rozhodně stojí za vidění.