Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (199)

plakát

666 Park Avenue (2012) (seriál) 

No po pilotu musim rict, ze sem dost zklamanej. Takovydle namety obecne nemam moc rad a tady se to potvrdilo. Nic moc zajimavyho, mozna jeste zkusim druhej dil, ale nevidim to nadejne.

plakát

Revoluce (2012) (seriál) 

Veril sem tomu stejne jako sem vloni veril Terra Nove. Po par dilech nudy sem nucenej to vzdat stejne jako Terra Novu

plakát

Poslední základna (2012) (seriál) 

I kdyz sem byl po precteni premisi skeptickej, musim uznat ze mimo Homeland je todle nejlepsi pilot co se objevil za posledni dva tri roky. Sem zvedavej jestli jim to vydrzi, hlavne aby to nezarizla sledovanost jako uz spoustu nadejnejch bijaku.

plakát

Lidé jako my (2012) 

Nikterak novatorskej pribeh zachranuje pouze kvalitni obsazeni.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Ws Anderson je pro me jako Woody Allen, proste mi nesedi.

plakát

Slova (2012) 

Rozhodne zajimavej film. Zpusobem vypraveni mi to dost pripominalo Pokani. Na film je pekny, ze v sobe spojuje krasy filmu, literatury a celkove vypraveni pribehu, coz sou veci, pro ktery mam velky nadseni. V prubehu sem si tak rikal jak by bylo krasny bejt spisovatelem, ale kdyz si tak projizdim svoje komentare, tak sem asi neudelal chybu kdyz sem po prvni neuspesny povidce povesil svoji spisovatelskou karieru v 8 letech na hrebik. Konec a celkovy vyzneni filmu urcite pobizi k zamysleni, i kdyz vyusteni snimku se dalo docela dobre predpokladat.

plakát

Podfukáři (2004) (seriál) 

Hodne velka pohodovka. Podfuky sou pekne vymysleny a hlavne banda co je provadi je hodne cool banda. Sem zatim v duhy serii a trochu se bojim, ze system co dil co podfuk se casem trochu omrzi, ale snad se pletu.

plakát

Muži v černém 3 (2012) 

Místama byly pokusy o vtip mirne trapny ale jako celek to je prijemny odreagovani a to hlavne ve chvili kdy se dej prenese do minulosti.

plakát

500 dní se Summer (2009) 

Uz uplne uvodni vteriny filmu me rozesmaly a i kdyz celkove vyzneni filmu je spis takovy depresivni nebo melancholicky, tak tam je hodne vtipnych momentu. Soundtrack je skvelej a hlavne tanecni scena za doprovodu pisnicky You make my dreams come true me hodne dostala a nemuzu ji dostat z hlavy, i kdyz bezne takovy druh scen nemam rad.