Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (199)

plakát

Road Trip (2000) 

Já si nemůžu pomoct, ale mám tydle teenegerovský komedie rád. A řekl bych, že tahle v rámci žánru patří k nejlepším. Viděl sem ji snad desetkrát a scéna s flusáním přes most mě vždycky dostane.

plakát

V pasti (2005) 

Opět skvělá Ellen Page, jako vždy. Problémem filmu je občasná natahovanost, hodinka by tomu asi slušela víc, ale tak zas hodinovej film by dneska nikdo nedělal. To, že Hailey ve 14 dělá to co dělá, sem přešel, je to prostě film a co já vím jestli někde na světě nepobíhá nějaká jí podobná. Patrick Wilson zahrál taky velmi dobře a dost dlouho sem i díky jeho hereckému výkonu nevěděl komu fandit a kde je pravda. A konec byl taky celkem překvapivej, ale výbornej.

plakát

Snídaně u Tiffanyho (1961) 

Tak určitě to bylo horší než můj předchozí snímek s Audrey Prázdniny v Římě. Film chvílemi držela nad vodou právě ona. Ale držela ho nad vodou tak úžasným způsobem, že se mi Snídaně u Tiffanyho moc líbila.

plakát

Americký zločin (2007) 

Wow tak takhle mě už dlouho nic nedostalo. Obvykle o filmech po skončení nějak moc nepřemejšlim, ale tohle mi zůstalo v hlavě a ještě dlouho zůstane. Snad už ani nemusím říkat, že Ellen Page byla úžasná. Tady ji velmi úspěšně sekundovala Catherine Keener. Nevím jestli to tak bude pro všechny, ale já sem tu její postavu nenáviděl od začátku do konce, i když ze začatku se režisér snaží vzbudit v divácích soucit s jejím osudem. Dej mohl bejt moyna vzgradovanej trochu lip, aby me to uplne emocionalne dostalo, ale chvile nadeje a konec byli genialni. Je to proste vynikajici film, ale mam pocit ze bych ho nechtel v nejblizsi dobe znova, protoze sem byl po skonceni dost v depresi, umocneny tim ze je film inspirovan skutecnou udalosti, kdy se Silvii staly moyna jeste horsi veci o kterych radsi nechci nic vedet.

plakát

Samotář (2008) 

Taková příjemná trochu nezávislárna, viděli ste tohle téma už asi stokrát, ale hlavně díky skvělé ústřední trojce ( nepočítám S.J.Parker, která nedostala moc prostoru ). Hlavně T.H. Church oživil film pokaždý když byl na plátně a Ellen Page, to je kapitola sama pro sebe. Já tu holku prostě žeru.

plakát

Vražda na Nilu (1978) 

Dobrou detektivkou od Agáty Christie nikdy nepohrdnu a toto zpracování bylo pro mě lepší než uznávanější Vražda v Orient Expresu. Škoda, že jsem četl knihu před shlédnutím filmu, takže jsem věděl pointu, ale i přesto bylo to pátrání po vrahovi víc něž dobrý. Představitel Hercula Poirota podal dobrý výkon, ale prostě mi k tý postavě nějak neseděl, představoval sem si ho jinak.

plakát

Juno (2007) 

Na poprvý mě to 100% nevzalo, ale napodruhý už je to jasných 5*. Měl sem hned chuť pustit si tenhle pohodovej filmek znova. Nebudu tady řešit jestli je těhotenství mladistvejch dneska velkej problém, od toho tady nejsem :D. Ellen Page byla naprosto dokonalá. Už sem to napsal u minulýho komentáře, ale já ji prostě žeru. Líp už "obtěžkanou" puberťačku zahrát snad nešlo. Adoptující pár mi tak úplně neseděl a mnohem víc se mi líbily chvíle bez nich, ale tak nebyli zas tak hrozní. No a looser Michael Cera byl taky k pomilování.

plakát

Vertical Limit (2000) 

Nevim co všici brečijou, ja sem chtěl dostat akční nářez u kterýho nemusim přemejšlet a přesně to se mi dostalo. 6e to nemá se skutečnym horolezectvím nic společnýho? Tak si pusťte jinej film. Chris O'Donnell mi přišel v pohodě a jeho skok ze skály na skálu byl prostě boží, i když to je naprosto kravina.

plakát

Bezstarostný sex (2007) 

Přiznám se, že sem se o film začal zajímat až když sem viděl na moviezone fotku tý zrzavý holky v podprdě co tam hraje :D Ale dostalo se mi mnohem víc než jen pěknejch holek. Nejsem ještě tak starej abych to dokázal posoudit, ale řek bych že 5 příběhů z YPF dobře vystihuje situace ze života a sem si jistej, že by se mohli doopravdy stát. Třeba příběh ex páru a páru byl trochu slabší, trojka byla docela vtipná, scénka se zrzkou se mi líbila hlavně kvůli ní, ale nejvíc mě zaujal příběh dlouholetejch kámošů. Ten byl nejvýstižnější a prostě bych si tohle dost dobře dokázal představit ve skutečnosti.

plakát

Prázdniny v Římě (1953) 

Vždycky když dlouho odkládám nějakou klasiku, tak se mi nakonec strašně líbí. A to byl přesně případ Prázdnin v Římě. Z Audrey Hepburn sem nemohl spustit oči od začátku do konce a Gregory Peck mi přišel taky skvěle obsazenej, i když tu někteří uživatelé píší, že je prkennej, mě se ani nezdálo. No a co říct ke konci? Jen že sem ho moc nečekal a o to víc mě potěšil.