Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Sice upřímné a bez zbytečných dějových odboček, ale pořád stejně v drtivé většine momentek mimo realitu i s přimhouřeným okem. Pět provařených příběhů, které vás nechytnou za srdce, jen se občas zasmějete - možná. Někdy nechtěně, někdy záměrně. Ve finále mám snad raději ty více filmové záležitosti, protože když vidím nastříhané minipříběhy ala Kill Bill (akorát v noci, čínsky a pozpátku), tak ty romantické průpovídky kolem jsou v ostatních případech stále docela fajn, sem tam totiž mají i něco do sebe. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Pre-Sex, Sex a After-Sex na 5 odlisnych zpusobu mezi 5 druhy variabilnich dvojic - Friends, 1st date, Roommates, Couple a Exes. 5 pribehu dokonale svadi hodnotit na petihvezdickove skale podle jednotlivych epizod, takze kazda z dvojic si musela v me mysli vyhrat svou hvezdicku. Nakonec me presvedcily pouze 2 (Friends a 1st date), cemuz napomahal i fakt, ze girls v techto castech byly xtremne povedene. Zbyle sekvence byly uz o poznani slabsi. Exes me nudily, Roommates byli trapni a Couple byl nekde na pomezi predchozich dvou. Nemluve o tom, ze ve vsech trech epizodach byly blond girls, jedna hnusnejsi nez druha. Jinak ale dvouhvezdickove hodnoceni sedi i po obecnem uvazeni, melo to sve momenty, ale v podstate to byla total hovadina. 4/10 ()

Reklama

Tomco 

všechny recenze uživatele

Šukacím filmom nemôžem nejako nikdy odolať :). Treba však priznať, že tej kopulácie tu je síce dosť, ale vzrušenie si predstavujem trošku ináč. Tri však dávam za to, že pri tých posteľných scénach aktérom z huby občas vypadne celkom trefná myšlienka alebo zaujímavý dialóg. Je vidieť, že scenárista žije na tomto svete a vie proste, ako to sem tam chodí. Film je inak sračka. Tentoraz, ale na jeden krát v celku pozerateľná sračka. Nič viac, ani nič menej. ()

Lopic 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že sem se o film začal zajímat až když sem viděl na moviezone fotku tý zrzavý holky v podprdě co tam hraje :D Ale dostalo se mi mnohem víc než jen pěknejch holek. Nejsem ještě tak starej abych to dokázal posoudit, ale řek bych že 5 příběhů z YPF dobře vystihuje situace ze života a sem si jistej, že by se mohli doopravdy stát. Třeba příběh ex páru a páru byl trochu slabší, trojka byla docela vtipná, scénka se zrzkou se mi líbila hlavně kvůli ní, ale nejvíc mě zaujal příběh dlouholetejch kámošů. Ten byl nejvýstižnější a prostě bych si tohle dost dobře dokázal představit ve skutečnosti. ()

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Mam rad tyhle maly filmy s neznamymi herci. Vzdycky se mi na ne dobre kouka a mam z nich fajn pocit. Taky mam rad povidkove filmy, ale nevim jestli mi uplne vyhovoval ten zpusob propojeni tech povidek. Nabizi se srovnani s filmem After sex a moje hodnoceni je skoro stejny. Tenhle je ale min teplej a mozna trosku milejsi a usmevnesji :). Kazdopadne je to vyborny maly film, ktery ma srandu i pointu a ja nemuzu jit pod 80%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)
  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)

Reklama

Reklama