Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (1 393)

plakát

Cruella (2021) 

Cruella je asi nejpříjemnějším překvapením roku 2021. Já totiž nevěřil, že toto dopadne dobře, ale po zhlédnutí musím říci, že příběh je suprový a především Emma Stone v roli Cruelly opravdu válí. Je to velmi dobře natočeno a film se mi velice líbil.

plakát

Život po večírku (2021) 

Za mě celkem hezký a poučný příběh, ale vůbec mi neseděla v hlavní roli Victoria Justice. Zato Midori Francis v roli kamarádky byla fajn.

plakát

Duše (2020) 

Pro mě je tento animák velkým zklamáním. A jenom žasnu, jak je možné, že to zde má tak vysoké hodnocení 😮 a ještě to navíc získalo Oscara, kterého si mimochodem zasloužilo Frčíme. Ale zpět k tomuto snímku, děj, který se odehrává na Zemi, tak je celkem dobrý, ale jakmile se to překlene do toho místa, kde jsou duše, tak to je katastrofa. Koukal jsem na to s dcerou a jí to bylo také hodně nepříjemné to prostředí až se bála. Tady to tvůrci celé pokazili. 2* dávám jen za ten příběh odehrávající se na Zemi.

plakát

Luca (2021) 

Moc povedený animák! Vymyslet nový příběh, který je originální a neopakuje se je v dnešní době už zázrak, ale zde se to podařilo. Vidíme úplně nový příběh, který je navíc velmi poutavý a zábavný. Luca je velice sympatická „mořská příšera“ a malé italské městečko, ve kterém se děj filmu odehrává, byla dobrá volba.

plakát

Umění tančit v dešti (2019) 

Velice, velice, velice silný emotivní příběh! Příběh o pejskovi, který se dá dohromady s Dennym a je jim fajn. Pak přijde do jejich života žena, dítě, chvilka radosti a pak už jen trápení. Líbilo se mi, že hlavní postava je závodník, a tak mě ten film díky tomu bavil ještě více. Každopádně se jedná o velmi smutný film, jelikož Enzo s Dennym prožili mnoho útrap. Musím ocenit výběr psa, protože ty jeho oči a ty výrazy, které měl, přesně odpovídaly scénám, které se zrovna odehrávaly (naprosto přesně vyjadřovaly emoce – radost, smutek atd.) Milo Ventimiglia se přesně hodil do role závodníka a starostlivého otce. Tento film opravdu musí chytit za srdce každého a většina diváků si u něj pobrečí.

plakát

Ben Hur (1959) 

Ve své době to musela být pecka! Epický, monumentální film s obrovskou výpravou, kulisami, zajímavým příběhem a skvělými herci. Ale já pár negativ najdu. Prvním je délka, která je naprosto šílená! 3,5 hodiny je prostě moc, navíc když se ve filmu vyskytuje řada scén, které by si zasloužily zkrátit. Film by se úplně v pohodě dal zkrouhnout na 2,5 hodiny. Také bych více zapojil do děje Ježíše, ukázal alespoň jedno jeho kázání či jeden jeho zázrak. Ale chápu, je to příběh o Ben Hurovi. Přesto však děj filmu chválím, bavilo mě to. Celkově hodnotím 3,5*.

plakát

Souboj s rodinou (2019) 

Film má určitě své kvality, to nepopírám. Téma wrestlingu mě však neoslovuje. I tak se ale jedná o zajímavý příběh, který diváka upoutá. Za mě 3,5*.

plakát

Sweet Girl (2021) 

Více než polovinu filmu mě příběh bavil, líbil se mi děj i akce. Pak přišel obrovský zvrat, který dle mého nebyl moc dobrý a pak jsem jen koukal, jak ten zabiják Rachel škrtil pod vodou, ta byla kaput a najednou vstala z mrtvých. To bylo totálně nereálné a zkazilo to dojem z filmu.

plakát

Beckett (2021) 

Děj tohoto thrilleru se mi líbil, bylo to napínavé, ale byly tam hrozně dlouhé nic nevypovýdající záběry, které mohly být daleko kratší. Jako kdyby těmito záběry chtěli ten film natáhnout. Ale scenáristicky se jedná o dobrý thriller.

plakát

Vivo (2021) 

Tento animák mě vůbec nezaujal, nemělo to žádný extra příběh, hlavní postavy mi byly nesympatické a hudba se mi vůbec nelíbila.