Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (391)

plakát

Zmizení (2005) 

Jiz od zacatku jsem byl napnut co to jako bude. Hodne tezke dialogy a zprvu nesmyslne se vam stavaji osudnymi. Nikdy nevite co se kde stane a kdo se vynori z poza rohu. Postavy nejasne, rozmazane ve stinu noci. To vse. Jen pro narocneho divaka.

plakát

Šifra mistra Leonarda (2006) 

Vždycky se mi libíly příběhy o starých dobrých templářích hledající svatý grál. A tento zašifrovaný děj byl opravdu dobrý. Dlouhý film metrážně jsem přelouskal bleskurychle ani bych nevěřil, že má těch 150 minut. Knihu jsem nečetl, tak nemůžu srovnat předlohu ale opravdu se mi film líbil a spolu s hlavními hrdiny jsem postupně odhaloval tajemství svatého grálu.

plakát

Můj miláček ráže 6,65 (2004) 

Pro mně neobvyklá podívaná, která už od začátku hraničí se šíleností a úchylkami se to jen hemží. Když jsem při závěrečných titulkách viděl jméno Trier tak mně vše bylo hned jasné, kde se mohl vzít tento nápad. Není to film pro všechny ani pro menší skupinu ale jen pro některé.

plakát

Klíče od pevnosti Boyard (1990) (pořad) 

Proste klasika, na kterou se kazdy dival a jen cekal, jestli spadnou penizky. No a myslenka dne otce Fura, taky nidky nebyla k zahozeni.

plakát

Dělníkova smrt (2005) 

Nejvic z teto serie sesti kapitol me vzala ta prvni o hornicich v ukrajine. Kutat uhli asi ve 50 cm stole, kde nikdo nevi, jestli se strop zriti nebo ne a vse jen majzlem a kladivem, pak rucen vynaset ven. Husta drina. A to jen kvuli tomu aby meli co jist a doma si mohli zatopit. Ostatni uz pro me byly jen hruzne obrazky dnesni moderni spolecnosti.

plakát

Jay a mlčenlivý Bob vrací úder (2001) 

Kdyt ten film ohodnotim tak bude se mnou nekdo sukat? Tak proste Jay a Sillent Bob je jednicka. Myslim, ze Kevin Smith s J. Mawesem si opravdu ale opravdu uzili.

plakát

Nebezpečná známost (2005) 

Hodne akce za malo minut. Timto by se dal charakterizovat toto zajimave psycho. Krasne navozena atomosfera a pribeh, ktery opravdu hltate a verite a rozumite hlavni postave az do poslednich 10 minut, pak uz zacne byt opravdu zvracene. Dobra vykonstruovany pribeh s dobroc psychologii hlavni postavy.

plakát

Baramui paiteo (2004) 

Jako pocta hrdinovi a zakladateli noveho bojoveho stylu si myslim, ze je hodne dustojna. Nebyl jsem nejak uchvacen nebo netrestil jsem oci ale dobry pribeh, ktery se zacatku ani nedava nadeji na zrod mistra nebo take neporazitelneho bojovnika. Co se mne libilo byl jemne vneseny milostny vztah s gejsou.