Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (214)

plakát

Ben Hur (1959) 

Mě se to líbilo strašně moc a kdyby to skončilo po závodech, tak dávám 5 hvězdiček bez diskuzí. Ale posledních 40 minut bylo neskutečně nudných to jsem si už neužíval film, ale odpočítával jsem minuty a strhával hvězdičky. První dvě hodiny něco jsou velkolepé a prostě boží a uběhnou jak voda, ale konec mě strašně zklamal.

plakát

Vetřelci z hlubin (2010) (TV film) 

Chcete vidět podivné příšery? Nemusíte cestovat po celém vesmíru a pracně je hledat. Co by jste řekli na stvoření se třemi srdci, devíti mozky a osmi silnými končetinami, které se stále pohybují. Nemají žádnou kostru, jen měkké elastické tělo, které mění barvy... Takhle začíná tenhle zajímavý dokument o ještě zajímavějších tvorech. Nečekejte nějaké dech beroucí krásné záběry, ale připravte se, že při pozorování budete jen nevěřícně kroutit hlavou (obzvlášť ti, co o chobotnicích vůbec nic neví - např. já jsem ani netušil, že se dokáži pohybovat po souši). Bylo to pěkné, ale na můj vkus až moc vědecké.

plakát

Glee (2009) (seriál) 

Ze začátku mě to bavilo strašně. Po nějaké době mě to celkem omrzelo a díval jsem se jenom z povinnosti, ale pak mě to zase chytlo a první sérii jsem dodíval s nadšením. Po zhlédnutí každého dílu nejdříve proklikám všechny scény s Brittany a pak na youtube hledám písničky, které se mi fakt líbily.

plakát

Runaway (2010) 

Strašně zajímavé. Navíc jsem se při pozorování utvrdil v tom, že českou angličtinu (hlasatelka) poznám na sto honů :D P.S. Ta Tatra, to je dělo...

plakát

Rychlejší (2010) 

Je velkou ironií, že film, který se jmenuje Faster je ve skutečnosti strašně pomalý. Podle plakátu, galerie i traileru by mohl leckdo (i já) čekat akční nářez. O to větší zklamání pro mě bylo, když jsem se díval na strašně utahaný a nakouskovaný film, který byl prostě divný.

plakát

Fontána (2006) 

Buď jsem to nepochopil, nebo mě tento styl prostě vůbec nebere. Ani ta hudba o které všichni básní mě nijak neoslnila...

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

Na film jsem koukl asi dvě hoďky po tom, co jsem dočetl knížku. Už kniha mi přišla o ničem a tak jsem se těšil na film, že se pobavím na účet skvělých filmových efektů. Bohužel ještě teď přemýšlím, co se v těch bezmála dvou a půl hodinách dělo, když příběh byl dobře stavěným středně velkým psem okousaný na kost. Po skvělé pětce je to zklamání (na druhou stranu to zase navnadilo na dvoudílnou sedmičku). Stejně slabé jako kniha...

plakát

Wipeout - Souboj národů (2011) (pořad) odpad!

Tak stejné a přitom úplně jiné. Vůbec mě to nezaujalo a není to tím, že to vysílá NOVA, ale od komentářů až po výkony to bylo neuspokojivé. P.S. Jděte do prd*le s Československým týmem...... edit: Po prvním díle jsem to nechtěl hodnotit, ale pak jsem viděl ještě 15 minut nějakého dalšího a musím tam ten odpad dát. Nemám ve zvyku takhle rychle dávat u seriálů (pořadů) hodnocení, ale tady to nejde jinak. Je to hrrrrozné, ale nejvíc mě vytočil Libor Bouček, který by i moje sraní ohodnotil jako nebojácný výkon a kdybych se náhodou nevysral, tak by ocenil to, že jsem do toho šel naplno.

plakát

Šéf na grilu (2011) (pořad) 

Taková letní pohoda. I když vím, že si nejspíš vůbec nic neudělám a na podobné suroviny narazím jenom v dalším televizním pořadu, tak se mi na to pěkně koukalo. A odpustím mu také to, že Zdenda skoro všechno spálil a tak ty jeho vynikající marinády určitě přišli vniveč. Nikdo na kusu spáleného masa nepozná, jestli jsem použil slunečnicový, nebo ořechový olej...

plakát

Borci z Blue Mountain State (2010) (seriál) 

Po první sérii jsem dal 4* s tím, že když druhá bude minimálně stejně dobrá, tak to ještě zvýším. Bohužel, druhá série byla zhruba poloviční. Což mě mrzí, protože v tomto seriálu jsem objevil svého nového oblíbeného seriálového hrdinu - Thada Castla. Docela mě aji mrzí, že žádný čas není věnovaný nějakému zápasu a díly na sebe prakticky vůbec nenavazují. (Ano tenhle seriál není o navazování příběhů, ale některé by určitě stálo za to nějak prodloužit, či v nich pokračovat v dalším díle...)