Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Osudový dotek

Osudový dotek (2004)

Jeden z nejlepších filmů, který jsem kdy vůbec viděl. Važně jsem byl nadšen tématikou. "Change one thing, change everything" Ashton Kutcher i Amy Smart se díky tomuhle filmu zařadili mezi mé nejoblíběnější herce. Podle mě hlavne Amy excelovala, při těch výměnách. Podle mě film skončil dobře, a ikdyž toho nejsem příznivcem, tak by me zajimal, ten alternativní happy end.

Toy Story: Příběh hraček

Toy Story: Příběh hraček (1995)

Pro mě je tohle nejdokonalejší animák jaký jsem kdy viděl. Snad ho zatim nic nepřekonalo. Strašně rád jsem se na něj jako malej koukal. To byla bomba. Žral jsem všechny postavičky, ale pro mě bylo nejlepší vystoupení vojáčků. Já doufal, že takový mam v pokoji taky. Tohle je moje srdeční záležitost

Vřískot

Vřískot (1996)

Skvelej film, kterej stanovuje základní pravidla hororu. Postava Randyho, který maká v půjčovně je naprosto skvělá, právě on tomu filmu dává šťávu. Neřikam, že tohle byl snad nejděsivější film, kterej jsem kdy viděl, ale rozhodně patří mezi ty nejlepší. Ať si každej řiká co chce, tenhle film rozběhl znovu žánr slasher hororu

Halloween

Halloween (1978)

Povinnost pro každého, kdo si řiká že se zajímá o hororovou tématiku. Pro mě je to naprostý vrchol v žánru, ač tam jsou chybičky, ale já jsem ochotnej je přehlížet. Naprosto dokonalá hudba, z té mě mrazí v zádech ještě teď. Michael Myers je jedno z nejpůsobivějších jmen v hororu vubec. Škoda, že na tenhle díl dokázala navázat pouze dvojka a H2O. Ostatní díly považuju pouze za snahu vytáhnout něco právě z Michaela a ne vůbec úspěšně.

Velmi nebezpečné známosti

Velmi nebezpečné známosti (1999)

Oblíbená romantika, asi ta nejdokonalejší, skvělej soundtrack. Poslouchám ho pořád. Páradní obsazení, Phillippe, Gellar nebo Blair. krásný rozuzlení na konci. Věci, které se tam objevují spousta z nás používá. Navíc pro mě osobně, Ryana mam rád, protože už mě několikrát bylo řečeno, že ten týpek je mi podobnej... no nebo spíš já jemu

Interstate 60

Interstate 60 (2002)

tohle je ta nejkouzelnější a nejpříjemnější road movie jakou jsem kdy viděl. Neil Oliver je sympaťák každym coulem a stejně jak on řiká že miluje tuhle dálnici, tak já miluju tenhle film. Tolik známých herců ve vedlejších rolích, z nichž nejvtipnější roli má asi Chris Cooper, i když Kurt Russell taky neni k zahození. No a hlavní žena Amy Smart, už v Osudovym doteku si mě získala (i když byl natočen později, já ho viděl dřív). Takováhle dálnice se totiž jen tak nevidí a každej by na ní jednou chtěl. I kdyby jen na chvíli. A mě vždy dokonale zvedne náladu. A včera když běžela v televizi jsem byl zrovna po neúspěšné zkoušce a jak pomohla. I díky tomu, že byla pořízena nová televize (102) jsem si to užil zase o stupeň líp. Bomba, kdo neviděl, tak okamžitě dohnat.

Poslední skaut

Poslední skaut (1991)

úžasnej film s Brucem Willlisem, kterýho naprosto dokonale doplňuje Damon Wayans. Na tenhle film se vždy znovu rád podívám. Je tady neobyčejné množství hlášek. To mě dostává. Třeba Joeova dcera - to bych tak chtěl mít doma. Ani chviličku jsem se u toho filmu nenudil. A mimochodem Spousta lidí si myslí, že jsem vtipnej - No, tak běž bydlet k nim. - Tak já si zabalim.

Věc

Věc (1982)

Když jsem film viděl poprvé, tak mi bylo asi tak 10 a měl jsem z něj noční můry na dlouhou dobu. Nevím proč, ale speciálně ze závěru a dodnes si to pamatuji. Když jsem byl o nějakých deset let starší, tak jsem ho viděl znovu a tentokrát už jsem dokázal ocenit ty skvělé hororové scény, které nabízí. A teď, když jsem starší o dalších deset let tak ho po právu řadím na piedestal jako jeden z nejlepších hororů a pro mě i filmů vůbec. Má to skvělou hlavní hvězdu, skvěle mrazivou atmosféru, dokonalé scény, hudbu a fajnové efekty a v mých očích tomu moc nechybí. Je to jen z těch hororů, které vždy rád uvidím. A navíc nám to dalo parodie, kde hraje Pingu hlavní roli. Některé věci se musí připomínat a tohle je Věc s velkým V, takže seznam mnou oblíbených patří právem.

Strážci Galaxie

Strážci Galaxie (2014)

To byla parádní jízda. Mělo to všechno, akci, vtip i komiksové postavy. Už dlouho se mi nestalo, abych si oblíbil hned trojici postav. Rocket, Groot i Star Lord jsou úžasný. Já jsem se skvěle bavil a už se nemohu dočkat, až se Strážci Galaxie vrátí s dalším ztřeštěným dobrodružstvím.

Svěrací kazajka

Svěrací kazajka (2005)

Film hodně podobný Butterfly efectu, ale co. Adrien Brody podává naprosto úžasnej výkon. Každopádně má tady o dost horší způsob vzpomínání nebo promítání do budoucnosti než měl Evan Treborn. Dvojice Brody a Knightley se zařadila vysoko do mých oblíbenců a celkově i tenhle kousek si v mojí topce našel slušné postavení.