Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Obsahy (39)

Sbal prachy a jeď

Sbal prachy a jeď (2014)

Americký lupič Simon Keller (John Cusack) odjíždí do ciziny, aby nalezl nového řidiče, se kterým bude moci podnikat loupeže. Místo hledání v kriminálním prostředí však volí Simon jiné řešení. Najímá si jako instruktora Petera Robertse (Thomas Jane), bývalého šampiona série Formule 1. Když pak během jedné lekce vyloupí Simon banku, nemá instruktor Peter jinou možnost než stát se Simonovým řidičem a dát se společně na útěk před blížící se policií.

Pravidla podsvětí

Pravidla podsvětí (2013)

Vládce kriminálního podsvětí Alexander (Steven Seagal) se chystá odejít ze svého impéria. Když se ale objevuje ve městě nový konkurent Ice Man (Ving Rhames), musí se Alexander rozhodnout, zda nechá Ice Mana, aby přebral moc nad místním podsvětím, nebo zda se znovu vydá do boje o vše, co za svou kriminální kariéru vybudoval. Alexander neváhá dlouho a za pomoci svého nejlepšího zabijáka Romana (Bren Foster) a dávného přítele Jimmyho (Danny Trejo) se pouští do záchrany starého řádu v městském podsvětí - řádu, ve kterém Alexander vládne pevnou rukou.

Empire State

Empire State (2013)

Roku 1982 se mladý imigrant žijící v New Yorku rozhodnul, že oloupí o pořádný balík peněz jednu automobilovou společnost, ve které pracoval jako člen ochranky. Odnesl si 15 milionů dolarů v hotovosti a dodnes nebyly tyto peníze nalezeny.

The Samaritan

The Samaritan (2012)

Po dvaceti letech strávených ve vězení je Foley (Samuel L. Jackson) rozhodnutý změnit svůj život a využít druhou šanci, kterou mu propuštění z vězení nabízí. Zdá se, že ve společnosti mladé Iris (Ruth Negga) by mohla Foleyova cesta nabrat správný směr. Stíny minulosti jsou však proti.

Charlie musí zemřít

Charlie musí zemřít (2013)

Charlie Countryman (Shia LaBeouf) byl normální mladík. Až do doby, kdy se zamiloval do dívky, která ho pravděpodobně přivede do hrobu. Když Charlie potká naprosto neodolatelnou Gabi, je už dívka také v hledáčku mafiánského bosse. Ten posílá bandu svých poskoků, aby Charlieho odstranili z cesty, aby tak měl mafián dívku jen pro sebe. Charlie však i nadále o Gabi usiluje, ale zároveň ji musí před poskoky mafiánského bosse chránit. Nebude to Charlieho stát život?

Závod s časem

Závod s časem (2013)

Nolan (Paul Walker), jemuž umírá žena při porodu, se snaží se situací vyrovnat a zároveň se musí postarat o dítě. To vše během ničivého hurikánu Katrina, který devastuje pobřeží Louisiany, zvláště New Orleans. Když je nemocnice evakuována a dochází k výpadkům proudu, visí život Nolanova dítěte, které leží v inkubátoru, doslova na vlásku. Začíná závod s časem, který rozhodne o životě Nolanova potomka.

UFO Mimozemská invaze

UFO Mimozemská invaze (2012)

Pětice mladých lidí se jednoho pěkného rána probudí a ihned si uvědomuje, že něco není v pořádku. Nefunguje elektřina, mobily, rádio, zkrátka nic. Vydávají se zjistit, co se děje, když náhle spatří obří létající objekt, který stojí za všemi zmatky. Začíná rozklad civilizace a pět přátel se ocitá uprostřed chaosu.

Bez záznamu

Bez záznamu (2012)

Thriller Cleanskin režiséra Hadi Hajaiga sleduje příběh Ewana (Sean Bean), jenž je agentem tajné služby a má za úkol sledovat a eliminovat sebevraždného bombového atentátníka Ashe (Abhin Galeya) společně s jeho teroristickou buňkou. Sám Ash však bojuje se svým svědomím a přemýšlí o své cestě k terorismu.

Plán útěku

Plán útěku (2013)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je předním světovým odborníkem na konstrukce vězeňských zařízení. Po analýze každého špičkového vězení a získání široké škály schopností jak přežít, dokáže Ray vytvořit věznice, ze kterých je prakticky nemožné uniknout. Nyní se ale sám ocitá za mřížemi ve věznici, kterou sám navrhoval. Musí uniknout a najít toho, kdo jej dostal do této svízelné situace.

Pohřešovaný

Pohřešovaný (2012) (seriál)

Seriál Missing sleduje příběh starostlivé matky, která se vydává do Evropy, aby nalezla syna, který zmizel během své stáže v Itálii. Brzy vychází najevo, že se nejedná o obyčejnou ženu, ale o bývalou agentku CIA, která se nezastaví před ničím, jen aby přivedla zpět svého syna zpátky živého.

Nelítostný Parker

Nelítostný Parker (2013)

Kriminální thriller režiséra Taylora Hackforda sleduje příběh zloděje jménem Parker (Jason Statham), který se, ačkoliv je občas přinucen použít násilí, snaží být čestný a nekrást peníze těm, kteří je sami potřebují. Parkerovo slovo vždy platí, a když je zrazen, mstí se. Když odmítá nabídku na loupež klenotů na zakázku, jen o vlásek unikne smrti. Následně se spojí s realitní makléřkou Leslie (Jennifer Lopez), která dokonalé zná místní poměry a nemá již v životě co ztratit. Společně se pak rozhodnou ukrást klenoty pro sebe.

Dračí oči

Dračí oči (2012)

St. Jude Square v New Orleans je oblast, ve které žijí lidé ve strachu a zoufalství. Soupeření šéfů dvou místních gangů Dashe (Luis Da Silva) a Antuana (Edrick Browne), kteří terorizují okolí se zdá nekončící a občané nemají ani kapku naděje na zlepšení situace...až do chvíle, kdy do města přijíždí tajemný cizinec Ryan Hong (Cung Le). Ten díky svým bojovým schopnostem, jež získal od svého mentora Tiana (Jean-Claude Van Damme), dostává situaci pod kontrolu. Jednání Ryana Honga je však hrozbou pro zkorumpovaného šéfa místní policie Mr. V (Peter Weller), který, ačkoliv je ohromen Hongovými schopnostmi, pociťuje hrozbu, a tak se chce Honga zbavit. Zvítězí korupční režim Mr. V nebo přinese Hong komunitě tamních obyvatel lepší život?

Sázka na favorita

Sázka na favorita (2012)

Kriminální komedie o třicátnici Beth Raymerové (Rebecca Hall), která se zaplete v Las Vegas s několika muži, kteří přišli na způsob, jak vydělat nad tamním systémem sportovních sázek.

Moje letní prázdniny

Moje letní prázdniny (2012)

Akční drama režiséra Adriana Grunberga vypráví o muži (Mel Gibson), který je odsouzen za zločin a poslán do drsného mexického vězení. Tam se musí za pomoci devítiletého chlapce pokusit přežít.

Můj otec je šílenec

Můj otec je šílenec (2012)

Komedie o muži (Adam Sandler), který jako teenager na střední škole splodil se svou učitelkou syna (Andy Samberg) a nyní, po letech, přijíždí na synovu svatbu. Ihned se však dostává do konfliktu s nastávající snachou (Leighton Meester).

Nezahrávej si s ohněm

Nezahrávej si s ohněm (2012)

Po náročném dni v práci se hasič Jeremy Coleman (Josh Duhamel) schází se svými parťáky, aby zakončili den pár sklenkami alkoholu. Když jde Jeremy koupit do obchodu s lihovinami pár dalších lahví, stane se svědkem vraždy prodavače, kterou spáchal Hagan (Vincent D'Onofrio) - člověk, který je přesvědčen o nadřazenosti bílé rasy. Jeremy, který stihá uniknout a zachrání si tak život, informuje o vraždě policii a detektiv Mike Cella (Bruce Willis) se ujímá případu. Hagan je následně zatčen a Jeremy ho identifikuje jako pachatele. Vrah však jasně dává najevo, že ví, kdo může za jeho začení, neboť přednese Jeremyho celé jméno a adresu.

Divoši

Divoši (2012)

Hvězdně obsazený kriminální thriller režiséra Olivera Stonea vypráví o Benovi (Aaron Johnson), který právě dokončil studia na Berkeley, a o Chonovi (Taylor Kitsch), jenž je bývalým členem US NAVY Seals. Tito dva mladíci, pěstitelé marihuany, musí spojit síly, aby zachránili svoji společnou přítelkyni O (Blake Lively). která byla unesena mexickým drogovým kartelem. V dalších rolích se představí John Travolta (agent DEA), Uma Thurman jako matka O, Salma Hayek (Elena) či Benicio del Toro v roli Lada.

Šest výstřelů

Šest výstřelů (2012)

Akční film o bývalém vojákovi (Jean-Claude Van Damme) , který se nyní specializuje na pátrání po unesených dětech. Když jej o pomoc požádá profesionální zápasník MMA (Joe Flanigan), vydává se voják na pátrání po zápasníkově dceři.

Dokonalá skrýš

Dokonalá skrýš (2012)

David (Sean Faris) a Emma (Briana Evigan) se konečně nastěhují do nového vysněného domu, ale po krátkém čase zjistí, že ve zdech domu je ukryto velké množství drog. Když se mladý pár rozhodne odejít, zabrání jim v tom ozbrojený soused Spector (Dolph Lundgren) s komplicem. Následně zjišťují, že dům není jen obyčejnou skrýší drog, ale také operačním centrem drogového bosse, který je pohřben pod podlahou domu. David a Emma se musí vydat na útěk před zabijáky, kteří chtějí všechny drogy i důkazy zpátky.

Small Apartments

Small Apartments (2012)

Když Franklin Franklin (Matt Lucas) omylem usmrtí svého domácího (Peter Stormare), je donucen zahladit všechny stopy a schovat tělo. To však nebude tak snadné, jak se mohlo ze začátku zdát. Kriminální komedii Small Apartments na motivy stejnojmenné knihy Chrise Millise natočil švédský režisér Jonas Äkerlund.

Reklama