Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (544)

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Ne, opravdu mi zážitek nezkazily místní komentáře. O to se postaral sám pan režisér. Mistr Troška totiž zjistil, že nejvíc vyrejžoval na drbárnách z Hoštic a tak znovu recykluje svoje vlastní filmy a kde peníze nestačí, tam narve do očí bijící reklamu na Impuls, Citroen a další spoustu spokojených platičů. Fakt ne, díky, chtěl jsem napsat dlouhej comment, jak mě celej film vytočil, ale když jsem si po deseti řádcích omylem smazal všechen text a zjistil, že mě to asi fakt vygumovalo mozek, tak už další čas vzpomínáním na ten odpad ztrácet nehodlám. Ušetřete si prosím dvě hodiny života a radši si pusťte něco jiného.

plakát

REC 3: Počátek (2012) 

Jako horor dělá předchozím dílům ostudu (ono ostatně i druhej díl byl spíš o akci) a jako komedie slabší průměr. Kolem a kolem celkem zbytečný díl, ale pár světlých momentů se našlo.

plakát

Machete zabíjí (2013) 

Nevim jestli mám brečet, nebo se smát. Rodriguez byl vždycky blázen, ale tady už chvilkama balancuje trochu moc. Po uležení dojmů ale dávám za průměr a asi i zkouknu finále ve vesmíru, protože ten předfilmovej trailer vypadal fakt nadupaně ujetě:)

plakát

Statečné srdce (1995) 

Nestárnoucí veledílo Gibsonova života, které nikdy neomrzí. Konečně se mi podařilo i shlédnout v originálním znění a ten skotský a irský přízvuk je prostě k nezaplacení.

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Trochu zklamání, na každý restart Želváků jsem se vždycky těšil a někdy to třeba vyšlo, jindy holt ne. Tohle je ten druhý případ. Vizuálně paráda, počítám, že v 3D by se místama dalo i slintat, ale příběhově a vlastně i docela herecky je to dost mizerně pojato. Tak bohužel, snad zase příště s jiným štábem o něco lépe.

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Pro mě osobně dost průměrná překroucená adaptace Šípkové Růženky, ale věřím tomu, že děti z toho budou skákat radostí.

plakát

Zkažená mládež (2007) 

Povinně pouštět na středních školách! Neskutečná síla a ukázka toho, kam až dokáže šikana zajít a zahnat její oběť až na samé dno.

plakát

22 Jump Street (2014) 

Matně si snažím vzpomenout o čem byl první díl, který se mi podle hodnocení asi docela líbil. Tohle pokračování je ale ukázkou toho, jak to vypadat nemělo. Spousta scén je až trapných a neustálé Hillovo okecávání mě v určitých pasážích vytáčí až k nepříčetnosti. Nebýt závěrečných titulků, tak by hodnocení dopadlo ještě hůř.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Dost dobrá a zábavná parta, asi se kouknu po komiksu. Jestli bude jen z poloviny tak zábavný, určitě se mám na co těšit.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Řízné sci-fi, jak má být. Parádní zápletka a hodně kvalitní zpracování. Vizuálně nářezová podívaná.