Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama

Oblíbené seriály (10)

Město sexu

Město sexu (1997)

Spicy City je doslova boží seriál. Žádné porno nečekejte. Hodně pikantní je pouze díl první, v ostatních dílech je těchto prvků hodně málo. Je zvláštní, že atmosféra se mění napříč epizodami. Jednou je to tu vážné sci-fi krimi, pak je to černá komedie, atd. Nicméně, všechny díly jsem si užil jak to jen šlo. Tenhle seriál je prostě mistrovský. Je v něm akce, a chvilkami dost deprimující scénky. To se hlavně týká třetího dílu, který byl dle mého názoru také ten nejlepší. Příběh o poldovi, který za každou cenu chce získat peníze, bez ohledu na to, jestli zabije vinnou, či nevinnou osobu. Měl najít dceru jednoho starého pána, jenže on mu přinesl jejího klona, a jakoby naaranžoval, že je mrtvá. Dokonce kvůli své povaze získat vše za každou cenu zabil vlastního parťáka. Skutečná dcera stále ležela v laborce, a trpí... Bez konce? Nicméně nejslabší byl asi díl první. Lesbická policajtka se nechá omámit sexy robotickou ženskou, ze které se nakonec stane její parťák. Nicméně, tohle je opravdu seriál, na který se dá dívat do nekonečna, a je obrovská škoda, že tento seriál nemá více dílů.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Bohužel za ty novější díly strhávám hvězdu dolů, jelikož to už není ono. Kdybych měl ale hodnotit pouze ty staré díly (myslím tím od první až do patnácté série) tak bych dal 5*. Ale jako celek to na 5* není.

Jen počkej...!

Jen počkej...! (1969)

I když je logicky králík hodnější, sympatičtější mi byl vždycky ten vlk. Nostalgie jako blázen!

My z Kačerova

My z Kačerova (1987)

Strašně nádherná nostalgie. Asi nemá cenu psát zde komentář. Je jich zde už příliš. Připomínat si to budu jen s PŮVODNÍM DABINGEM.

Goofyho tlupa

Goofyho tlupa (1992)

Čím to jenom bude, že se tohle Taylorovi povedlo? Tento pořad sice nerežíroval sám, ale divím se, že člověk co dělal film " Devět životů Kocoura Fritze ", natočil takovéto mistrovské dílo. Možná to je tím, že ta dvoudílná série Kocour Fritz je prostě špatná. Taylore, lépe si vynikl v Disney pořadech.