Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Fantasy

Recenze (17)

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Příjemně temná, příjemně odpočinková, příjemně vtipná a hlavně příjemně hororová podívaná. Jenna Ortega (nar. 2002, USA) v roli Wednesday byla naprosto famózně uvěřitelná, některé castingy bohužel tak vydařené nebyly, nejhorší asi Luis Guzmán (nar. 1956, Portoriko) v roli Gomeze Addamse. Jsem zvědav co přinesou další řady pokud tedy Netflix svolí. Potenciál na další minimálně jednu řadu tam je. Držme si proto palce.

plakát

Zaklínač: Pokrevní pouto (2022) (seriál) 

Hodnoceno po dvou dílech, seriál má zajímavý nádech fantasy. Ze Zaklínače to zatím má, ale jen název a konjunkci sfér. Hodnotím proto spíše jako milovník fantasy než milovník Zaklínače.  8/10 *****Hodnocení po celé sérii. Zůstanu u předchozího hodnocení 8/10 jako fantasy, jako preqeul Zaklínače slabých 5/10.*****Nejsilnější na sérii byla za mě hudba té dávám 10/10.

plakát

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film) 

Krakonoš v podání Davida Švehlíka rozhodně ostudu neudělal, Jakub Prachař je prostě v záporných rolích boží viz. třeba Egon v Princezně a půl království a Ondřej Sokol jakožto ''vědec" byl zpestřením celého příběhu. Ale čas pohádku prověří a uvidíme.

plakát

Spravedlnost (2017) (seriál) 

Nemám rád otevřené konce. I když je naznačeno jak to dopadne. Jinak myslím, že celkem povedená zápletka. Ondra Vetchý je super, ale tady je takový nemastný neslaný.

plakát

Obi-Wan Kenobi (2022) (seriál) 

Místy trochu zmatené až chaotické. Čekal jsem, že to do ságy SW vnese trochu světla, ale ve mně to vyvolalo spíš více otázek. Po všech stránkách to byly klasické SW až na poněkud slabší příběh, ale to může být tím, že nebyl pod taktovkou George Lukase. Snad pochopím, co tím tvůrci chtěli říct.

plakát

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022) 

I přes výborný výkon Madse Mikkelsena v roli Grindenwalda to prostě nějak nebyl Grindenwald, Johny je prostě Johny. Jinak co se týče příběhu i přes pár světlých míst asi nejslabší z celé série.

plakát

Soukromé očko (2016) (seriál) 

Jednoduchá oddechovka, chemie mezi hlavní dvojicí funguje nadmíru dobře, případy jsou spíše jednoduší, ale netvrdím, že nejsou některé i zajímavé. Kdo hledá oddechovku, u které nemusí přemýšlet chybu neudělá.