Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (667)

plakát

Jonah Hex (2010) odpad!

Nejhorší je, že už i Megan se mi nelíbila, a to jsem se začal dívat jen kvůli ní.

plakát

Poslední Mohykán (1992) 

Fantastické okamžiky versus podle mého názoru špatně odvyprávěný příběh dělá z tohoto snímku sice pěknou podívanou,která pro mne ovšem všechnu šťávu ztratila už po první projekci. ( pro méně chápavé - už se na to nepodívám).

plakát

Žít po svém (2005) 

Redford + Freeman dělají z tohoto snímku snímek koukatelný. J. Lopez jsem nikdy moc nemusel, o jejím hereckém umění nemluvě, ale tady po se po ní chtělo tak málo, že se to dalo překousnout. Příběh zasazený do kanadských hor a výšin je velmi předvídatelný a tuctový, a tak se nesmíte divit, že po shlédnutí jen zívnete a půjdete spát. Neohromeni, ale uspokojeni.

plakát

REC (2007) 

Záhada Blair Witch, Cloverfield....podobné filmy nás teď zahlcují čím dál více a nutno podotknout, že tento patřil svou atmosférou a dobrou, i když amatérskou kamerou, k těm lepším snímkům, a na konci jsem měl opravdu nervy jako špagáty. I tak mě po celou dobu iritovalo chování reportérky, která ječí, piští a dělá strašně zajímavé ,,vstupy".

plakát

Juno (2007) 

Už úvodní tittulky navnadí na parádní podívanou, začátek velmi slibný, ale po chvilce se mi i 96 minut zdálo moc. Ellen Page utáhne celý film sama, nebýt ní, možná bych ještě něco málo z hodnocení srazil.

plakát

Kanibalové (1980) odpad!

Vydržel jsem chvilku, pak jsem se musel posouvat zrychleně až do konce. Nedokážu popsat, jak mi bylo, když jsem viděl zvířata, které museli být zamordovány kvůli této sračce ( a to nejsem žádný ochránce). Zaráží mne odvaha režiséra natočit něco tak drasticky odporného.

plakát

Absolvent (1967) 

Po první půli film jaksi ztrácí na své podmanivé kráse, ale i tak - Dustin Hoffman byl borec uz za mlada :) Jeho nervózní chování na začátku filmu je prostě bomba, a vyvrcholením je pak už jen ono šáhnutí na ňadro...V neposlední řadě výborná hudba od Simona a Garfunkela.

plakát

Centurion (2010) 

Není dobrého filmu, pokud není dobrého hereckého výkonu. Toto je koneckonců případ i Centurionův.

plakát

Experiment (2010) 

Původní německou verzi jsem neviděl, ovšem tento film, navzdory hodnocení, potěšil. Whitaker s Brodym předvádějí výborné kousky a celý film vyznívá velmi věrohodně, až mi u některých scén běhal mráz po zádech. Toto jsou filmy jako stvořené pro Brodyho, narozdíl třeba od Predators (*).