foto

Lorne Balfe

  • nar. 23.2.1976 (45 let)
    Inverness, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2023 Mission: Impossible 8
2022 Mission: Impossible 7
2021 Black Widow
Silent Night
The Forgiven
Za čárou
2020 Mizerové navždy
Songbird
2019 6 underground: Tajné operace
Blíženec
Georgetown
Looking Up
Military Wives
Pan Krtík: Královské pozvání
V džungli
2018 12 hrdinů
Mission: Impossible - Fallout
Pacific Rim: Povstání
V oku hurikánu
2017 Adam: The Mirror
Churchill
Geostorm: Globální nebezpečí
Ghost in the Shell
LEGO® Batman film
Rakka
2016 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
Alibi
Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll
Proti všem
2015 American Hero
Bone in the Throat
Dough
Konečně doma
Léto '92
Rukojmí
Saints & Strangers (TV film)
Terminator Genisys
2014 Blackwood
Gloria
Skoro doma
Syn Boží
Tučňáci z Madagaskaru
2013 Making a Scene
Not Another Happy Ending
Red Wing
Side by Side
Území mrazu
2012 Inspektor Regan
Restless (TV film)
2011 Dilema
Kung Fu Panda: Secrets of the Masters
Megamind: The Button of Doom
Pět žen (TV film)
Templář
When You Find Me
2010 Megamysl
2009 Plakat smíchy
2004 Crazy in Love

TV seriály

2020 Pennyworth (TV seriál)
The Hunted Fox (S02E04)
The Belt and Welt (S02E03)
The Burning Bridge (S02E02)
další epizody (4)
2019 Jeho temné esence (TV seriál)
Betrayal (S01E08)
The Fight to the Death (S01E07)
The Daemon-Cages (S01E06)
další epizody (8)
Marcella (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2018 The Cry (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Génius (TV seriál)
Kapitola desátá (S02E10)
Kapitola devátá (S02E09)
Kapitola osmá (S02E08)
další epizody (10)
Marcella (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (6)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola první (S01E01)
Koruna (TV seriál)
Záhadný muž (S02E10)
Paterfamilias (S02E09)
Drahá Jacqueline (S02E08)
další epizody (10)
2016 Marcella (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
Sons of Liberty (TV seriál)
Independence (E03)
The Uprising (E02)
A Dangerous Game (E01)
2014 The Driver (TV seriál)
2013 Bible (TV seriál)
Courage (E10)
Passion (E09)
Betrayal (E08)
další epizody (8)
2004 ZOO v krabici (TV seriál)
2002 River City (TV seriál)

Dokumentární

2020 Obnova městečka Paradise
The Dark Shadow of Murder (TV film)
2019 This Is Football (TV seriál)
Where's My Roy Cohn?
2018 Studio 54
2014 Above and Beyond
Manny
Poslední člověk na Měsíci
Zbytečná smrt: Příběh Marca Pantaniho
2013 Girl Rising
Salinger
2007 Superbouře: Mechanismy superbouří (TV seriál)
2006 Supermateriály (TV seriál)
2005 Muž, který zfalšoval svůj život (TV film)
2000 Dítě naší doby (TV seriál)
Rezervace divoké zvěře (TV seriál)
1974 Nova (TV seriál)

TV pořady

2006 Bojová akademie (TV pořad)
2005 Jeremy Kyle Show, The (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 SCORE: A Film Music Documentary

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(77)