Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Sex ve městě

Sex ve městě (1998)

Začala jsem na seriál koukat až v době, kdy vyšel první film. Nikdy mě to k tomu nějak netáhlo, ale jak jsem se na to začala koukat, chytlo mě to okamžitě! Seriál spíše pro ženský (řekla bych) a nemůžu než ho zařadit do top10.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Jeden z nejlepších seriálů, který jsem kdy viděla. Každá postava má něco do sebe. Neskutečně vtipný situace. A Barney.... prostě co dodat. It's gonna be legen - wait for it - dary!

Ally McBealová

Ally McBealová (1997)

Tohle je moje srdeční záležitost. Miluju Ally McBeal. Všechny ty potrhlosti, Piškotovi věcičky, společný záchody, bar, kde se zpívá a tancuje a podivné případy. Tenhle seriál můžu vidět kdykoliv.

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Klasika. Ukecaná Lorelai a úžasně úžasná Rory. V pravidelných intervalech na to koukám pořád dokola a nikdy mě to nepřestane bavit. Je to vtipný, je to zábavný a chci bydlet ve Stars Hollow :-).

Dawsonův svět

Dawsonův svět (1998)

:-) no..... chápu, že některým může tenhle seriál připadat jako totální blbost. Já k němu mám prostě určitý vztah. Když jsem na něj začínala koukat, chodila jsem ještě na základku. Možná je to trochu ujetý, ale mám ho fakt ráda. Prostě klasickej teen seriál.

Báječná léta

Báječná léta (1988)

Seriál o dospívání, ve kterém se snad každý trochu najde. Líbí se mi atmosféra 60. let, hudební podkreslení i taková ta typická americká rodinka. Kevin, Winnie a Paul - forever!