Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Obsahy (26)

Bahno z Mississippi

Bahno z Mississippi (2012)

Film vypráví příběh uprchlíka Muda (Matthew McConaughey) a jeho nechtěného přátelství se čtrnáctiletým klukem Ellisem (Tye Sheridan). Ten je předurčen k tomu, aby pomohl Mudovi dostat se ze spárů strážců zákona, uniknout nebezpečnému lovci odměn a posléze se také seznámit s krásnou Juniper (Reese Witherspoon).

Zmizelá

Zmizelá (2012)

Jill (Amanda Seyfried) je mladá žena, které jednoho dne zmizí sestra. To jí ale jenom přesvědčí o tom, že sériový vrah, který ji unesl před dvěma lety, se vrátil. A tak už Jill nic nezastaví na cestě, na které znovu stane tváří v tvář svému únosci.

Sluha jako fenomén

Sluha jako fenomén (2011)

Dokument o divadelní hře Sluha dvou pánů, která se hraje už téměř 20 let v pražském Národním divadle, vypráví o historii vzniku a o změnách v obsazení ve hře. Nechá nahlédnout diváka do zákulisí hry a také nabídne několik ukázek ze hry.

Sunset Stories

Sunset Stories (2012)

Černá komedie o dvou lidech, kteří putují po Los Angeles a hledají jeden ztracený chladící box.

Welcome

Welcome (2007)

Když se mladí manželé s malou dcerou přestěhují do nového domu, jsou nečekaně konfrontováni s neznámým návštěvníkem. Režijní debut americké herečky Kirsten Dunst.

Nebezpečná identita

Nebezpečná identita (2011) (seriál)

Mladá žena se na útěku vydává za svou bohatou sestru-dvojče, aby se vyhnula spravedlnosti. Brzy ale zjišťuje, že její sestra má podobný problém. Sled dramatických situací, který nastane, je nevyhnutelný.

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)

Harry Potter (Daniel Radcliffe) a jeho přátelé Hermiona Grangerová a Ron Waesley (Emma Watson a Rupert Grint) mají již část svého nebezpečného putování za sebou. Několik viteálů je zničeno, ale několik z nich stále přežívá kdesi ve světě. Proto může zlovolný Lord Voldemort (Ralph Fiennes) dál šířit po světě nenávist a násilí, pronásledovat své nepřátele a společně se svými přivrženci směřovat k ovládnutí světa. Naštěstí naděje na jeho porážku nikdy neumírá, a tak Harry a jeho přátelé, podporovaní neúnavným odbojem v Bradavicích, neustále pokračují v namáhavé cestě. Vše ale směřuje k závěrečné a velkolepé bitvě.

X-Men: První třída

X-Men: První třída (2011)

Příběh filmu se odehrává ve 40. až 60. letech minulého století. Charles Xavier (James McAvoy) a Erik Lehnsherr (Michael Fassbender) byli dva mladí muži, kteří zatím jen zkoumali své zvláštní schopnosti a pracovali na zastavení největších hrozeb pro lidstvo. Bývali to přátelé, ale potom se z nich stali nepřátelé na život a na smrt. Stali se z nich Profesor X a Magneto a válka mezi X-Meny a Bratrstvem může začít.

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013)

S Jeníčkem a Mařenkou (Jeremy Renner a Gemma Arterton) se setkáváme 15 let po jejich incidentu s perníkovou chaloupkou. Mezitím se z nich ale stali chladnokrevní zabijáci, jejichž prací je chytání a zabíjení čarodějnic.

Capa

Capa (2012)

Láska, válka a fotografie poznamely životní vztah mezi válečným fotografem Robertem Capou (Andrew Garfield) a Gerdou Taro (Gemma Arterton), který oba prožili v době španělské občanské války. Byli mladí, proti fašismu, vypadali moc dobře a to se puritánské společnosti moc nelíbilo. V životě dosáhli všeho a taky museli všechno riskovat.

Hanna

Hanna (2011)

Film vypráví příběh čtrnáctileté dívky Hanny (Saoirse Ronan), kterou její otec a bývalý agent CIA Erik Hellem (Eric Bana) vychovával v hlubokých lesích uprostřed mrazivého Finska. Její výchova a výcvik jsou jedno a to samé, všechno vedlo k jedinému cíli: udělat z ní perfektního zabijáka. Rozhodujícím momentem v jejím dospívání je těžká zkouška - Hanna, kterou poslal do světa na misi její otec, cestuje tajně po Evropě a uniká agentům, které na ní nasadila nemilosrdná agentka zpravodajské služby Marissa Wiegler (Cate Blanchett), která má ale i svá vlastní tajemství. Jak se Hanna blíží ke svému konečnému cíli, čelí překvapivému odhalení o své vlastní existenci a nečekaným otázkám ohledně své lidskosti..."

Správci osudu

Správci osudu (2011)

Film vypráví o vztahu mezi charismatickým politikem Davidem Norrisem (Matt Damon) a baletkou Elise Sellas (Emily Blunt). Jejich setkání jsou na první pohled zcela náhodná, ale co když tomu tak není? Jejich život je však znenadání rozhozen mysteriózními silami, které, jak se zdá, znají osud nás, lidí. Každý člověk má totiž svůj osudový životní plán, který nemůže porušit. Nebo existuje šance, že by mohl od plánu odbočit?

Zdrojový kód

Zdrojový kód (2011)

Americký voják Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) se jednoho dne probudí ve vlaku z New Jersey do Penn Station. Neví, kdo je, co dělá právě v tomto vlaku ani proč ho všichni považují za amerického občana Seana Fentresse. Během chvíle ale ve vlaku exploduje obrovská bomba a nikdo výbuch nepřežije. Colter se ale dostává do tajné laboratoře Zdrojového kódu, kde je pověřen zvláštní misí. Dostane se do Seanova těla vždy osm minut před jeho smrtí. Podaří se mu změnit běh dějin a zabránit šilenci odpálit bombu a také zachránit krásnou dívku Christine (Michelle Monaghan)?

Koupili jsme ZOO

Koupili jsme ZOO (2011)

Vdovec Benjamin Mee (Matt Damon), kterému před třemi roky zemřela manželka, koupil společně se svou matkou špinavou a neudržovanou ZOO. Ta ale nenaskýtá žádné podnikatelské možnosti, pouze několik rozpadajících se budov, skupinku neposlušných zvířat a vzdorovitých a nekreativních zaměstnanců. Hlavně ale reputaci, se kterou by přišla celá zahrada brzy k bankrotu. Přes to všechno se ale rozhodne postavit se upadající podnik na vlastní nohy, a to hlavně chovem celosvětově ohrožených živočichů. Z chátrající ZOO se díky jeho péči stává chrám klidu a odpočinku pro ohrožená zvířata z celého světa.

Rio

Rio (2011)

Příběh o zdomácnělém papouškovi Blu (Jesse Eisenberg) z americké Minnesoty. Blu jednoho dne potká volnomyšlenkářskou Jewel (Anne Hathaway) a rozhodne se udělat si 'výlet' až do exotického Ria de Janneira. Ale už od samotného začátku cesty se nic nevyvíjí podle jeho představ a v cíli to nebude o nic lepší. Splní si tedy Blu svůj sen, nebo najde úplně něco jiného?

Londýnská pole

Londýnská pole (2018)

Film o pocitu, který vyústí v sérii mylných varování. Ta se ale zásadně neshodují s výslednou realitou. Když je Nicola Six (Amber Heard) donucena navštívit jeden londýnský bar, potká v něm dva muže, z nichž jeden může být i její vrah.

Život po životě

Život po životě (2010)

Film vypráví příběhy tří lidí, kteří se každý svým způsobem setkali se smrtí. Americký dělník George (Matt Damon) zjistí, že má speciální schopnost komunikovat s lidmi ze záhrobí. Na druhé straně světa se francouská novinářka Marie (Cécile de France) přežije vlastní smrt a ta událost otřese jejím životem a když londýnský školák Marcus (Frankie a George McLaren) ztratí svou blízkou osobu, přirozeně hledá odpoveď. Musí ji hledat všichni tito lidé, jejichž životy jsou proměňovány náhlými a nevysvětlitelnými událostmi. Jejich život se pak změní, když budou chtít uvěřit, že existuje posmrtný život.

Mr. & Mrs. Bloom

Mr. & Mrs. Bloom (2010) (seriál)

Steven a jeho žena Samantha jsou spokojený manželský pár. Jenže zdání klame. Jedná se o bývalé super agenty CIA, kteří se při jedné akci poznali a od té doby skončili s prací. Jsou povoláni zpět do akce, když se jejich velmi dobrý přítel ztratí. Cestují po celém světě a uvědomují si, že to je možnost, jak zachránit jejich manželství. producentem je J. J. ABRAMS (ALIAS, LOST, STAR TREK), který se také postaral o režii prvního dílu.

Tohle je válka!

Tohle je válka! (2012)

Dva nerozluční přátelé začnou proti sobě navzájem vést válku na život a na smrt poté, co se oba zamilují do stejné ženy.

Půlnoc v Paříži

Půlnoc v Paříži (2011)

Romantická komedie o jedné rodině, která se vydává do francouzské metropole na obchodní cestu. S rodinou cestuje i mladý pár, jenž se na cestě musí vyrovnat s faktem, že život, který se zásadně liší od jejich života, je výrazně lepší.

Reklama