Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Pohádka

Oblíbené seriály (10)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Awesome seriál, který rozhodně šlape Přátelům na paty, možná je u mě v některých ohledech i překonal. Tuhle pětku lidí prostě nemůžete mít neradi! :-) ...hlavně Barneyho a jeho nezapomenutelné hlášky. Pro mě osobně How I Met Your Mother is gonna be legen... wait for it... dary!! (dodatek 12. 1. 2011 - Asi jsem se po třech seriích poněkud unáhlil. Bohužel kvalita seriálu značně klesla a vtípky už nejsou tak dobré, což mě dost mrzí. Myslel jsem, že to bude jen chvilkový úlet filmařů, ale jak je vidět, ani šestá série není tak úchvatná, abych slintal po každém dalším dílu. Proto srážím hodnocení na 4*.)

Dr. House

Dr. House (2004)

Myslím, že tento seriál dostal na výši hlavně Hugh Laurie. Jeho chování a černý humor je to, proč jsem si House tolik oblíbil. Kdybych měl sledovat seriál jen kvůli jeho lékařským schopnostem, asi by mě to za chvíli přestalo bavit, protože je to jednotvárné (a rozhodně bych nechtěl být v pozici pacienta, se kterým House provádí experimenty a čeká, jak to dopadne), ale naštěší se s každým dílem vyvíjejí i osudy hlavních postav a to byl od tvůrců dobrý tah.

Kriminálka Las Vegas

Kriminálka Las Vegas (2000)

CSI Las Vegas je dle mého názoru asi nejzdařilejší ze všech kriminálek, které spatřily světlo světa. Můžu se na ni spolehnout, když si potřebuju odpočinout od všech akčních filmů, kterých jsou tv-kanály plné. Fascinují mě kriminalistické metody, i když jsou lehce nadsazené, ale na druhou stranu, kdyby se vše odehrálavo jako v reálu, tak by seriál nebyl tak záživný a kriminálky by nesklidily takový úspěch.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Seriál sem si oblíbil hned od začátku, ovšem jak řad přibývalo, tak s nápady to bylo obráceně, a tak se sem tam vymění členové týmu, objeví se noví nepřátelé Země, proti kterým je třeba bojovat... poslední tři řady už ale bohužel za moc nestály, i když některé díly mě pobavily (jako třeba díl "200", kdy místo herců vystupují loutky) takže to bylo takové osvěžení ve stereotypním průběhu seriálu. Jak jsem již řekl, některé díly byly skvělé, jiné za moc nestály, ale protože těch lepších bylo podle mě víc, tak dávám 4*.

Tom a Jerry

Tom a Jerry (1940)

Tahle dvojka dokáže pobavit lidi v každém věku. Ale už je mi Toma líto, jak pořád stojí na straně poražených... taky mohly být nějaké díly, kde vyhraje on