Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Hudbu složil, slova napsal

Hudbu složil, slova napsal (2007)

Nemám ráda filmy, ve kterých jde jen o to, kdy se dvě hlavní postavy, u nichž je nám od začátku jasné, že budou spolu, dají dohromady, a proto se mi tento film opravdu moc líbil. Dva lidé se setkají jen náhodou a události je dovedou až k tomu, že napíší hit a k tomu se do sebe zamilují. V mnoha okamžicích je film opravdu vtipný a myslím, že to má být v každém takovém. Asi si na něj musí udělat každý svůj názor, jelikož nechápu jak by se někomu mohl nelíbit, ale na to jak moc je dobrý má opravdu málo procent.

Machři

Machři (2010)

Tento úžasný film je asi ten nejvtipnější, který jsem kdy viděla, a že jich bylo. Když jsem ho viděla poprvé, tak mě až bolelo břicho ze smíchu a i teď, když si ho pustím, tak se stále musím smát. Není jediná chvilka, která by se mi nelíbila. Je to jeden z filmů, u kterých si říkám, že by mohl být o hodně delší a přesto by mě pořád bavil. Líbí se mi, že tu nejsou ty hory trapných momentů při kterých je mi vždy trapně za všechny herce, a i když jich tam pár je, tak se to dá snést úplně v pohodě.

Účastníci zájezdu

Účastníci zájezdu (2006)

Tohle je přesně jeden z těch filmů na který se můžu koukat i třikrát do týdne a stejně mě neomrzí. Některé scénky jsou tak dokonalé, že nad nimi opravdu žasnu. Něco takového bych opravdu nikdy nevymyslela. Dokonalé.

Láska přes internet

Láska přes internet (1998)

Láska přes internet je film, který patří mezi mé nejoblíbenější, jelikož je v něm všechno co by v zamilovaném filmu mělo být. Oba se na začátku nemají rádi, protože si konkurují, ale když se lépe poznají, tak se zamilují. Není jediná věc, kterou bych na tomto filmu změnila a musím říct, že mě se na filmech nelíbí spousta věcí.