Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (625)

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

Podle mě nejautentičtější teen seriál, co kdy natočili. Dokážu přehlédnout absenci uniforem pro potřebu prosadit se na americkém trhu. Nevadí mi vůbec etnická rozmanitost, podle mě to není kvůli genderové korektnosti. Podle mě to v Anglii takhle je. Jediný problém mám s rádoby dojemným a velkolepým závěrem....to bylo podle mě moc. Gillian hlavně v první serii krutá nasty mature.

plakát

Párty Hárd (2019) 

Na filmu je dost znát, že se jedná o hobby záležitost s neherci a omezeným rozpočtem. Nicméně i přes mnoho chyb ten film dává větší smysl než většina českých komedií posledních let.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Nejprve příjemná podívaná a na konci zklamání. Ještě bych rád vypíchl Leonarda a hudební výběr.....to se mi líbilo moc.

plakát

Nenapravitelný (1975) 

Tady mi přišel Belmondův diamant poněkud nevybroušený

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Mravenčí práce jakou provedli autoři seriálu odráží mravenčí práci tisíců lidí. Detailně propracovaný seriál nabízí mnoho otázek a jednu budu asi pokládat těm, co rádi vzpomínají na tu skvělou dobu mezi léty 1948-1989. Opravdu tohle chcete?

plakát

Krok za krokem (1991) (seriál) 

S kamarádem behěm společné klubové dovolené máme ideologické školení, což je sledování epizody seriálu Hospoda. Letos byl předtím Krok za krokem a my viděli poslední scénu. Oba jsme na sebe koukli, uznale pokývali hlavou a nezávisle na sobě řekli Carol!!! Carol je totiž bohyně, Frank je zase ultrafrajer a ten humor, který by devadesátkách strop, tak přešel do milého retra. Člověka tedy ani neuráží pokus o pokřivenou sexuální výchovu, která náctiletým velí naprostou abstinenci.

plakát

Špunti na vodě (2017) 

Z českých komedií možná to nejlepší, co v posledních letech vzniklo. Ale i tak je to mezi slepýma jednooký král.......ale aspoň vidí.

plakát

Absurdistán (2006) 

Tahle komedie je dokonale vymazlená od emancipované vzdělané ženy, která v přítomnosti svého manžela kritizuje jeho sperma přes právníka budoucnosti, jenž při sledování pořadu Au moje koule upozorní na fakt, že hlavní protagonista dostal zásah do varlat. Dále to pokračuje bitkou dvou lidí, kteří se začnou bezdůvodně řezat, když před nimi vybuchne cizí auto a vrcholí to prezidentským projevem, při kterém se všichni zúčastnění skutečně chovají jako opice. Kde se jen šipka evoluce obrátila? A kde se dá stáhnout oscarový snímek Prdel?

plakát

Zelená kniha (2018) 

Krásný film s potenciálem stát se vánoční klasikou.