Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (342)

plakát

Den za dnem (2017) (seriál) 

Úžasný seriál, který se zabývá tolika důležitými věci a jedná s nimi citlivě a odpovědně. Sice je to sitcom, ale některé momenty jsou vážné a zásadní. A taky mám ráda seriály, kde se mluví španělsky :D

plakát

Jumanji: Další level (2019) 

První moderní pokračování Jumanji bylo boží, dvojka mě trochu zklamala. Hlavně kvůli příšerně otravným postavám dědy a jeho kámoše, když už po stopadesáté děda nechápal, o co jde a mluvil jak šnek, myslela jsem, že se picnu., Bavit mě to začalo až v druhé půlce, kdy děda byl holka a kámoš kůň. Pořád je to dobrá vtipná dobrodružná podívaná, je prostě na "jedničku" to nemá.

plakát

Pod jednou střechou (2010) 

Tohle je jeden z mých go-to feel-good filmů. Mám tenhle žánr ráda, ale zdaleka ne všechno se povede, a tenhle film se povedl. Katherine a Josh se k sobě hodí a film není moc utahaný ani ubrečený, prostě romantický a ze života. A s happy endem :)

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Mě to mrzí, ale málem jsem sledování vzdala, protože to byla hrozná nuda. Druhá půlka série už byla lepší a poslední díl to aspoň trochu zachránil, ale jinak pořád nevidím, co na tom všichni mají (a to jsem SW geek) a baby Yoda mi rozhodně k srdci nijak nepřirostl. Edit: Dala jsem si maraton všeho audiovizuálního Star Wars obsahu, pak jsem znova koukla na první řadu a pak na druhou. Ta mi přišla o poznání zábavnější a zajímavější, sice zřejmě k tomu výrazně přispěly postavy, které známe z předchozích seriálů či filmů, ale přišlo mi, že i děj se konečně někam posunul a nebyla to tak děsná nuda. Takže zvedám na 4*. Třetí řada mi přišla skvelá, konečně je to pořádný Star Wars seriál.

plakát

Smlouva s ďáblem (2000) 

Jako celek nic moc, ve skutečnosti je to docela blbá komedie, ale mám ráda Brendana a celá scéna s kolumbijským drug lordem byla naprosto boží. Na jeho španělštinu asi nezapomenu. Ale jinak to bylo dost unylé a kupodivu celkem devadesátkové, ač je to film z roku 2000.

plakát

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) 

Tenhle film z řady Mission Impossible mám nejradši a není to jen proto, že v něm mám štěk :D Podle mě obsahuje unikátní kombinaci akce a humoru a myslím, že se tu také sešel nejlepší tým ze všech filmů.

plakát

Spider-Man: Daleko od domova (2019) 

Při prvním shlédnutí v kině mi to přišlo jako naprostá bomba, při opětovném doma už ne tolik, ale pořád je to jedna z těch lepších marvelovek, svěží, akční. Přítomnosti Prahy, která dokonce hraje i sama sebe, také přispělo bonusovými body. Tom Holland je zatím dle mě nejlepší Spider-Man a všudy přítomné odkazy na Tonyho Starka byly bolestivé a zároveň milé. Každopádně oba plot twisty na konci byly super a jsem ráda, že nakonec třetí film bude.

plakát

Last Christmas (2019) 

Většinu času se tento film tváří jako roztomilý vánoční romantický fluff, ale pak přijde v poslední chvíli zvrat, který vám zlomí srdce na milion kousků. Aspoň tak jsem si připadala. Část zvratu jsem spíš tak v žertu uhodla docela brzo, ale část až těsně před odhalením. Nevím, jestli to mám brát jako vánoční film, protože jsem po něm byla v depresi s rozmazanou řasenkou, ale jinak to byl krásný příběh a herci byli opravdu skvělí.

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Pro někoho, jako já, kdo viděla maximálně Terminator: Salvation, což s tím hle filmem nemá nic společného, to byl skvělý film, a stačila mi k tomu základní znalost premisy původních dílů. Byl to klasický akčňák, se stříleným a vtipnými hlody. Arnie byl skvělý a Gabriel Luna také. Další postavy byly ok, kromě Dani, která měla naprosto překotný a nesmyslný vývoj postavy. Film jsem si užila se vším všudy. Akorát tam na můj vkus moc padala letadla.

plakát

Čarovný les (2014) 

Možná kdybych si předem přečetla, že je to adaptovaný Broadway muzikál, nenudila bych se u toho tak moc. Myslím, že by stačila tak poloviční stopáž, aby to nebylo tak natahované a dobré scény měly šanci zůstat v paměti. Takhle si pamatuju jen "Agooonyyyy".