Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (291)

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Jediné, ale obrovké pozitivum, proč vidět tuhle scénaristickou břečku jsou akční scény a Elektro. Celá jeho linie, i když občas trapně vtipná naprosot zapadá do konceptu komiksového záporáka. Jeho origin story mohlo být věnováno více času, hlavně totální mentální přeměně k nenávisti spider-man. Webb si taky skvěle hraje s kamerou při všech akčních scénách, kterou jsou dost přehledná a díky obrovskému budgetu i epické. Stejně tak hudba je výtečna a přináší hodně nových a zajímavých elementů. A teď to horší. Film o Spider-manovi, kde nejhorší postava je Peter Parker? Nesnesitelný fracek, ufňukánek, který se lopotí od jednoho trapasu k druhému? Jako vážně? Dialogy šustí papírem co to jen jde, vztahová linie je předpotopní a vtipy nejsou vtipné, jen trapné.

plakát

Americká kletba (2005) 

Horor bez atmosfery, se špatným scénářem a naštěstí s krátkou stopáží.

plakát

Americký ninja (1985) 

Klasika mladých let, škoda, že po dalším shlédnutí a po dlouhé době, vyzní stupidita a béčkovost filmu.

plakát

Angel-A (2005) 

Nuda, nuda, nuda ... oproti tomuto je Besson s ostatníma filmy na výši.

plakát

Apokalypsa (1979) 

Viděna redux verze. Hodně syrová a realistická záležitost, kterou zpomaluje délka a některé vlastně úplně nesedící scény. Herci jsou výborní a škoda, že se Brandona dočkáme až na pár závěrečných minutách, protože jeho monology a scény jsou nejsilnější.

plakát

Armáda temnot (1992) 

Upřímně, tohle je nejnahláškovanější film co sem viděl. Nechutnosti ubylo a z hororu se stává šťavnatá komedie!

plakát

Auta (2006) 

Pixar dokáže vehnat tolik emocí a nepotřebuje k tomu živé herce. Slza oku po dlouhé době!

plakát

Avatar (2009) 

Cameron měl peníze a vizi a dokázal natočit nejepičtější film za posledních několik let. Příběh skrývající hrdinství, lásku, přátelství, víru, akci a dobrodružství ... vše v přesně odměřené míře. Ten film přebije v kině všechno!