Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (46)

plakát

Česko Slovenská SuperStar (2011) (pořad) odpad!

Show sama o sobě by jednu * zasluhovala, ale Rytmus v porotě? sorry, to už v příští řadě mohu dělat porotce já.

plakát

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 

Jeden z nejlepších Burtonů. Film, ve kterém jsem objevil talent a všestranost úžasné Heleny Bonham Carter, která zde podala jeden z nejlepších výkonů své dosavadní kariéry. Nechybí černý humor, nadsázka, ironie ani skvělá hudba. Film, který nadchne i odpůrce a nevyznavače muzikálů. Pro mě jasných 5 bodů s vědomím, že je to jeden z nejpovedenějších filmů posledních let.

plakát

Stahovák (2009) (pořad) odpad!

Ostudné, trapné. Hodnotím jen z důvodu, že jsem si už dlouhou dobu nedal odpad. Jinak nemá smysl hodnotit...

plakát

Kiss Symphony (2003) (koncert) 

Jeden z nejlepších DVD živáků KISS. Hlasový výkon Paula Stanleyho ještě stále ve formě.. Doprovod orchestru akustickou část konertu dovádí takřka do dokonalosti, ovšem k "ostřejším" songům mi orchestriální doprovod přijde jaksi zbytečný, ale to je věc názoru. Jinak úžasná show s výkony všech členů na 100%

plakát

Duše jako kaviár (2004) 

Nehorázně nevtipná "komedie", černé vtípky skutečně vtipné nejsou: Vilma Cibulková je perfektní herečka, která dokáže téměř vždy vykonat pořádný herecký výkon tak tenhle hnus je jeden z mála, které se jí nepovedly a moc se v nich nepředvedla. V velice zdlouhavých 99 minutách s ukazuje pokles české kinematografie.

plakát

Zamilovaný profesor (1996) 

Ničím zvláštní komedie občas velmi vtipné pasáže a občas až velice stupidní scény 3 za vtipné scény a za vynikající filmový make-up.

plakát

Kolja (1996) 

Film, který se mi do paměti nijak zvlášť nezafixoval, ale dost hezky mě překvapil. Chvílemi mi film přišel částečně smutný a trohu silný a i jsem se dost zasmál u některých pasáží tohoto snímku. Zdeněk svěrák je dobrý herec do skoro každého žánru, ale přece jen mi tu chyběli silné herecké výkony.

plakát

Pravá blondýnka (2001) 

Krásně příjemná podívana na oddechnutí. Od filmu jsem si vůbec nic nesliboval a vůbec se mi do něj nechtělo, ale film mě velmi mile překvapil Reese do role bezchybně zapadla a podala výkon, který jsem od ní vskutku nečekal. Nevím, ale Pravá blondýnka je dle mého názoru nejlepší komedie svého druhu co jsem viděl, poněvadž takovéto komedie moc v oblibě nemám např. druhý díl tohoto filmu je hrůza, ale tento je na krásných 5 hvězd!

plakát

Mistři (2004) 

Velice stupidní snímek, já vlastně ani nevím jestli to měla být komedie nebo co to vlastně mělo být za výtvor. Chvílemi mi to přišlo až jako moc černý a velmi nevtipný humor. Film svou stupiditu upozorňuje po skoro celou dobu této ubohosti některých českých tvůrců. Párkrát jsem se zasmál některým scénám a zato je ta jedna hvězdička.