Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (348)

plakát

Alpha Dog (2006) 

Téměř doslova můžu souhlasit s uživatelem jojinecko. Celková nevyváženost, nejhorší scéna = výstup Sharon Stone, ledabyle natočená důležitá scéna popravy. Dobrý Timberlake. Až na tu poslední větu, Hirsch mi Jacka Blacka nijak nepřipomenul. :) 3,5*

plakát

Úhel pohledu (2008) 

Vantage Point = film o atentátu na prezidenta, ve kterém příjdou o život téměř všichni. Kromě prezidenta.

plakát

Průvod (2007) 

Přišlo mi jako by Sztuhr nevěděl co vlastně chce točit. V polovině filmu když se zápletka rozjede tak film v podstatě graduje výborným monologem Jana Frycza. Pak už sledujeme jak se film mění ze zajímavého dramatu do celkem průměrné romantiky až se změní úplně.

plakát

To, co dýchám (2007) 

Mohlo to být ještě lepší, pokud by Sarah Michelle Gellar dostala trochu méně brečicího prostoru, ale to bychom v konečném výsledku měli asi tak šedesátiminutový film.

plakát

Poslední plavky (2008) 

Komedie má pobavit a tento účel u mě Poslední Plavky splnily. Navíc je to film od kterého jsem nečekal žádné zázraky. Pro mě celkem milé překvapení a pokud bych měl srovnávat tak jsem se bavil víc než třeba u nějakých Vratných Láhví.

plakát

Odsouzeni k boji (2007) 

Battle for Haditha, aneb dej kterémukoliv průměrnému, hloupému Amíkovi (Bush) do ruky zbraň (moc) a máš zaděláno na kvalitní, ale nesmyslné jatka.

plakát

Všichni královi muži (2006) 

Zajímavá ukázka toho, jak se musí člověk, který se dostane k moci změnit, aby si své postavení dokázal udržet. Seana Penna mám rád, ale jako Willy Stark mi ve svých proslovech připomínal nepovedenou Hitlerovu karikaturu, což doufám nebyl úmysl.

plakát

Halloween (2007) 

Rob Zombie = neschopný hudebník a ještě horší režisér. Pokud máte chuť na jeho nejlepší počin tak Halloween je tou správnou volbou. Alespoň trochu normálním lidem radím vyhnout se obloukem.

plakát

Pečeť vraha (2003) 

Jihokorejská verze Zodiaka je velmi rozporuplná. Úvodní hodinu radši nevidět, ani nevím jak se mi povedlo ji protrpět. Pak už to bylo koukatelnější, ale celkově takhle silný námět snad ani nejde natočit hůř. 2,5*