Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (348)

plakát

Dante 01 (2008) 

Hodně slabé, a sledovat to někde jinde než v práci, tak to asi fakt nedokoukám. Závěr jasně odpadový.

plakát

Jezdci Apokalypsy (2009) 

Celou dobu je to se vším všudy průměrný thriller s občasnými výkyvy směrem dolů a co se týče závěru tak tam to jde už hodně do kytek.

plakát

Ruslan (2009) 

Tak se mi to nakonec asi na 5x povedlo dokoukat. Co pozitivního na filmu bylo: akční scény nebyly špatné a vrchní vykrývač akčních filmů Seagal je v těchto pasážích snesitelný. Kromě akčních scén však zbytek hodně pokulhává. Sečteno podtrženo: mé nulové očekávání film o něco překonal.

plakát

Co tě nezabije... (2008) 

Díky hudbě, prostředí a hercům jsou to lepší 3*.

plakát

Děti (2008) 

V úvodu, kdy se seznamujeme s postavami je to dost solidní nuda. Když se ale prckové rozjedou, není to špatné a můžeme tak sledovat jak dospělí i děti v zimě padají jak mouchy z jara.

plakát

Pod kůží (2008) 

Je tady jeden velký problém a tím je zpracování akčních scén. Co pamatuju tak horší to byl snad už jenom v Resident Evil: Apocalypsa.

plakát

Zobani (1993) (TV film) 

Dobrý film, u kterého je moje hodnocení dost ovlivněno polským filmem Samowolka, který je prostě ve všech směrech lepší.

plakát

Vy nám taky, šéfe! (2008) 

Ani vlastně nevím za co dávám tu 1*. To, že se takovýhle film u nás dostal do kina považuju za hodně špatný vtip.

plakát

Děti noci (2008) 

Někdy už mi přišlo hodně směšné poslouchat skoro celý film jak po sobě Mádl s Issovou navzájem řvou "Vypadní" nebo "Nech mě béjt". Jinak je to ale zajímavý pohled na krátkou žvotní etapu mladé holky, která neví co se životem. Navíc otevřené konce bez nějakého násilného happyendu můžu.

plakát

Wholetrain (2006) 

Pro fanoušky graffiti určitě zajímavý snímek. Pro zbytek docela nuda, nezajímavé postavy a děj. Prostě něco na zabití času v práci :) Jo, a ty prácičky ATL byly myslím o dost luxusnější než KSB.