Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (387)

plakát

Dark (2017) (seriál) 

Pro lidi, kteří mají strach, že seriál nebude vysvětlen mám 2 rady. Za prvé dojeďte ty 3. série do konce a druhá, nejlépe celý seriál najednou. Za sebe můžu říct, že co jsem chtěl, vysvětleno bylo, pro mě konec a celý průběh dával smysl. Úplně pochopím když někdo ten konec odbyde. Já si to opravdu užil, přiučil se trochu němčiny a hlavně nemám problém si to dát celé znova. Člověk pak ocení seriál od začátku. Pecička.

plakát

Deadpool 2 (2018) 

Ve srovnáním s tímhle, byla jednička jen taková rozehřívačka. Humoru je víc, násilí je víc, prostě všeho. Mraky narážek, popichování pošťuchování a samosebou fucků. Já si to neskutečně užil a těším se na druhé kolo. Fucking awesome. EDIT: Rozšířená verze je ještě o chlup lepší.

plakát

Dunkerk (2017) 

Ještě se mi asi nestalo, abych při cestě z kina začal slzet jen z pouhého pomyšlení na to, jak brutální film jsem to viděl. Emotivní, ale nikoliv na sílu, svým způsobem vlastenecké ale bez patosu. Moje jediná obava byla, jak bude válečný film fungovat bez eRkové přístupnosti. Ale šlo to... Chris tam tu krev vlastně ani nepotřeboval, stačila ta neskutečně hmatatelná bezmoc a hned jsem měl pocit, že jsem s vojáky na pláži. Pro mě tedy TOP Topu letošního roku a můj sen je vidět to v pražském IMAXu. Snad se vyplní. 100%. P.S. Sen se mi vyplnil a já si na otočku zajel do Práglu na IMAX a musím říct, že to byl neskutečný a hlavně nezapomenutelný zážitek.

plakát

Westworld (2016) (seriál) 

Ten pocit, když na konci série všechno do sebe krásně zapadne. K nezaplacení.

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Nakonec teda zvedám na plnou palbu, protože ten konec byl boží. I druhý den si pořád pamatuju ty nejlepší epické scény, geniálního Sharlta, který mi v některých scénách připomínal kapitána Johna Price z COD a mnoho dalších vychytávek. Brutalitou se nešetří, kulkama už vůbec ne. Rád se na tohle GTA na tripu podívám znovu. EZ.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Objektivně asi 80%, ale ten kino zážitek už mi nikdo nevezme a vlastně až v tom kině vynikne ta perfektní kamera a ta skvostná příroda. Nenudilo ani chvilku, ale věřím, že ne všem se tohle líbit bude.

plakát

Sicario: Nájemný vrah (2015) 

Jako napjatá struna. Tak jsem se cítil po celý film. Fakt jsem rád, že jsem na tohle šel do kina, protože to stálo za to. Na tomhle filmu bylo bombovní snad úplně všechno. Herci, vizuál, ale asi nejlepší pro mě byla hudba. Nic složitého, ale brutálně podmanivého a skvělé podkreslující hustou atmosféru. Další věc, akční scény, vše krásně přehledné, kamera na jedničku a i z nich šlo cítit to napětí. Pecka film, který si zaslouží plnou palbu. P.S. Del Toro je bůh.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

This is Madness! No, this is just Mad Maaaax! Až mi bude 70 jako Millerovi, tak chci taky po nocích pařit Borderlands a přemýšlet, jak ten šíleně psychopatický svět převést na filmové plátno. Fakt mi hlava nebere, jak tohle někdo mohl odsouhlasit. Ale stal se zázrak a tak jsem si mohl v kině mohl užít tuhle hlučnou a kulervoucí jízdu. Náser jako kráva.

plakát

Birdman (2014) 

Můj první Iñárritu a musím říct, že to dopadlo superně. Jako šlo vidět, že to chce být originální, chce to diváka vtáhnout do děje, že prostě Alejandro věděl, co dělá. Docela pochopím jakoukoliv kritiku, tohle se asi nebude líbit každému. Ale mě se to líbilo, a hodně. Herecky to bylo bezchybné, Norton jako totální hovado byl ale podle mě nejlepší. Jinak Oskara za kameru měl dostat Interstellar, ale tady bude taky ten plešoun v dobrých rukou. Kouzelné.

plakát

Pán prstenů: Dvě věže (2002) 

Pro mě nejlepší LOTR, protože nejlepší soundtrack a nejlepší song (Poslední pochod entů), protože samotní entové, protože Helmův žleb, ale hlavně protože Rohan. Toť má volba.