Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Na dnešní dobu je to ta lepší romantická komedie, dá se na to dívat. Hlavní hrdinka nevyšiluje způsobem běžných blbek a to asi stačí. Kupodivu tu nebyli ani povinní černoši, no, dali sem Číňany. A zde byl problém s koncem, kde jsem nevěřil ty city k Číňanovi, co vypadá jak děcko. Tento happy-end je za mě tragédie. Jinak si taky myslím, že "Smrtonosná Past" patří k lepším vánočním filmům. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Love Hard" otvára Netflix Vianoce. A musím povedať, že konečne priniesli príjemnú a dobre napísanú vianočnú komédiu, ktorá ma dostala. Mimochodom aj s celkom kreatívnym a chytrým názvom. Je najlepším vianočným filmom "Love Actuallyalebo "Die Hard"? Neviete. Tak si to dajte dokopy a dostaneme "Love Hard". Musím uznať, že Nina Dobrev je veľmi sympatická a celkom som jej fandil v tomto filme. Napriek tomu, že je to predvídateľné, tak to ale podľa mňa funguje. Lebo postavy sú šarmantné, nepotrebujeme do toho napchať úplne všetky klišé, nie všetky konflikty sa vyriešia a hlavne to odkazuje veľmi dobré myšlienky ohľadom úprimnosti, a myšlienky, že sa všetci vlastne snažíme spraviť zo seba nejakú lepšiu  verziu, ktorú máme pre ostatných. No potom vždy zabudneme na to, kto v skutočnosti sme. A je dôležité mať svoju vlastnú tvár. Plus ak dokáže film na konci vynikajúco parafrázovať spomínané "Love Actually", hneď si u mňa získa nejaké extra body. S výsledkom som spokojný a ak milujete vianočné filmy, toto si čeknite. Nie je to originálne, ale je to dostatočne príjemné na to, aby vás to dostalo do skutočne úprimnej vianočnej nálady. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Ani nevím co napsat. Je jasný, že netflix prostě chtěl vánoce na dlani a tak natočil další romanticko praštěný film. Nina je krásná holka, ale jako stále jako herečku ji nevidím. Možná byla fajn mezi upírama, ale mezí číňanama? Vtip jak poleno v mezotopech. Love hard je pro debili s debilní představou. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Škoda že to jede podle zajeté šablony "všech těch amerických slaďáren." Ale jo. Ač teda mezi hlavními představiteli byla chemie nulová, pro potřeby filmů tohoto typu jsem ochotna přimhouřit oko. Příjemně se to sledovalo. Jen jsem naprčená za tu pitvořeninu oné scény z Lásky Nebeské! Na tu mi nešmatejte, jo?! ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Nina Dobrev po útěku z „Upířích deníků“ střídá jeden béčkový projekt za druhým. Je to docela škoda, nadaná herečka to rozhodně je, ale zřejmě je předurčena ke stále stejným rolím. I nyní dostala roli naivní holky, která si z nepochopitelných důvodů nemůže najít kluka. O tom je vlastně celý film. A opět jí dají nějakou ňoumu k ruce stejně jako ve „Správný čas žít“. Začátek byl poměrně slibný a alespoň jsme mohli očekávat romantickou komedii, prostředek se ovšem zhoupl k opravdu hodně blbé zábavě, ale poslední třetina to zase vynahradila. Dopředu víte, jak snímek skončí. Film nemá čím překvapit, ale naštěstí trvá hodinu a půl a jde to přežít. Jen by si Dobrev zasloužila jiné role. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno