Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nathan Conrad je pozorný manžel krásné Aggie a milující otec osmileté Jessie. Jako psychiatr se specializuje na dospívající mládež a ve svém oboru je uznávanou kapacitou. Jeho život se však otřese v základech, když na žádost kolegy Sachse vyšetří katatonickou osmnáctiletou Elizabeth Burrowsovou, která má za sebou řadu mylných diagnóz a neúspěšných léčebných procedur. Nathanovo vyšetření má definitivně rozhodnout, zda stráví zbytek života v ústavu. Uvědomí si ale, že dívka svůj stav zřejmě jen předstírá. Krátce poté je unesena Jessie. Psychiatrovi zavolá bezohledný únosce a sdělí mu své požadavky. Zabijí jeho dcerku, pokud do dalšího dne nevytáhne z Elizabeth šest čísel, které zná jen ona. Jsou klíčem k tajemství, pro které jsou únosci schopni všeho. Dají mu také jasně najevo, že ví o každém jeho kroku a dozvědí se o všem, co řekne nebo podnikne… (TV Nova)

(více)

Recenze (203)

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný žánrový snímek sázející na rychlý děj a hrátky s lidskou psychikou. Sám o sobě není ničím příliš novým, jen šikovně splétá osvědčené nitky - nevyjasněné účty minulosti, únos a nějaký ten choromyslný do toho. Nicméně vše je provázáno tak, že vás drží v napětí takřka po celou dobu. Douglas je takřka jako vždy výborný a Sean Bean se pro role charizmatických záporáků narodil. Lehkým minusem je poněkud natahovaný a samozřejmě předvídatelný (jak jinak to taky u snímku takového typu může být) konec, který je aspoň okořeněný stylovou smrtí hlavního záporáka. Rozhodně jsem se bavil dobře a fandům kvalitních, i když pravda trochu konvenčních, thrillerů nelze než doporučit. ()

mirkaaa 

všechny recenze uživatele

Výborný thriller s dobrým hereckým obsazením. Michael Douglas je typický klaďas jako vždy a jako vždy také výborný, Sean Bean je typický záporák jako vždy a je též dobrý a Brittany Murphy naopak zcela netypicky podává nejlepší výkon, tento film zvedá z průměru. Je to napínavý, má to svižný děj a zajímavou zápletku, až na ten přeslazený konec a tu scénu s policistkou se mi to líbilo. ()

Reklama

RHK 

všechny recenze uživatele

Psychiatr Michaela Douglase má za úkol zjistit tajemné číslo od své pacientky, aby mu zločinci vrátili jeho unesenou dceru. Odhlédneme-li od faktu, že film obsahuje až příliš mnoho béčkových rekvizit (drahokam, hřbitov, honička v metru), jde o velmi napínavou podívanou. Bohužel nejspíše jen na jedno použití, neboť nedosahuje zcela kvalit např. Hry, Osudové přitažlivosti, nebo Základního instinktu. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=FV-eFMgSOAw ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Sice poněkud šílená zápletka a příběh poskládaný scénáristou ze všeho co v posledních letech viděl (a ve zbytku si vypomohl ověřenými žánrovými prefabrikáty), přesto kupodivu koukatelná podívaná, která, zejména v první polovině, šlape dost rychle na to, aby si divák nestačil všímat lapsů rozesetých na trati. Navíc slušně fungující atmosféra, slušný Douglas i Bean, hodně dobrá Murphy. Nejspíš se to sice z paměti rychle vypaří, ale teď jsem spokojen a nemám pocit ztráty času. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Keď som v prváku došiel na intrák, môj spolubývajúci mal na dverách práve plagát k tomuto filmu. Aj keď to bola prakticky len dva roky stará vec, dovtedy som o nej nevedel. Musím však uznať, že som bol neskôr nadmieru uspokojený. Douglas je hra na istotu, Bean má tiež niečo do seba a baby Murphyová - Janssenová boli neodolateľné. Moc dobrý thriller. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

Související novinky

Statham a Franco ve Slyově akčním thrilleru

Statham a Franco ve Slyově akčním thrilleru

03.08.2012

Jason Statham versus James Franco? To je podivuhodná kombinace, přesto s ní počítejte. Už v září začne v New Orleansu natáčení drsné akční střílečky Homefront. Film vzniká podle románu vietnamského… (více)

Reklama

Reklama