Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI Jake Malloy (Sylvester Stallone) se stane svědkem brutálního zločinu, který ho psychicky srazí až na dno. Z Malloye se stává alkoholik. Aby se zotavil, nastoupí léčbu na rehabilitační klinice pro policisty. Místo, které mu má být útočištěm, se ale brzy promění v děsivé vězení. Když sněhová bouře odřízne kliniku od okolního světa, zemře tu za podivných okolností několik pacientů. Je zřejmé, že uvnitř je vrah a že se teď kdokoli může stát příští obětí. (Magic Box)

(více)

Recenze (274)

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Na zabytí nudného večera to stačí, ale to je tak vše. Po 10 minutách už není v hlavě po filmu ani památky. Atmosféra je zajímavá, Stallone kupodivu slušnej, jenže na to, že to má být thriller to vůbec neni napinavý a od režiséra Gillespieho jsem čekal něco trošku lekavějšího. Velíký problém je ohromné množství postav, v tom musím souhlasit s Crossem. Měl jsem v nich akorát nepořádek a kvůli tomu jsem vůbec neměl čas, přemýšlet kdo by asi tak mohl být padouch. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pár krát som to už videl a musím povedať, že nieje to zlé. Príbeh je celkom dobrý, nechýba mu atmosféra a ani napätie, taktiež aj Sylvester a ostatný herci hrajú dobre, no najväčší problém je asi strih celého filmu, pretože niektoré scény tu trošku nedávajú zmysel. Inak nenudil som sa, slušný thriller s fajn prostredím. 75% - 4* ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Hned z první mojí projekce D-Toxu jsem byl naprosto odvařenej. Temnej akčňák, plnej mrazivé atmošky i prostření a starej dobrej Sly je zpátky! Ono i samotný obsazení na palubě kliniky kdesi v horách je na skvělé úrovni. Má to akci, napětí, tempo i super nenáročnou hodinku a půl. Navíc zbožňuju bijáky, kdy vyvražďuje skupinku lidí nějakej její člen a vy bádáte, kdo že to vlastně může bejt. No a i když to tady nebyla hádanka zralá na Sherlocka, jsem rád, že si i velkej akční veterán, zahrál v něčem takovým! 75% ()

movieband 

všechny recenze uživatele

"Vidím tě, ale ty nevidíš mě!" Vcelku solidní thriller se Stallonem. Nečekal sem nic dobrého podle komentářů a hodnocení ostatních a díky tomu mě film možná překvapil svým dějem, který nebyl až tak špatný. Střih je sice šílený a návaznost scén je místy podivná, ale není to až takový problém. Herecky je to zvládnuté dobře, atmosféra je dobře drsná a člověka film udržuje v napětí. Děj je taky solidní, jenom ten střih tam občas dělá dobrou paseku. Jinak je to solidní pokoukání a výplach, který si někdy znovu pustím. 72% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ze začátku interesting, potom už jen God blessing. První půlhoďku poměrně slušnej tah na branku, ale pak se to zvrtlo do průměrného akčňáku :( bohužel. Sly byl docela cool, ale taky jsem uvítal roli Roberta Patricka, jako ,, vysloveného parchanta". Ale tím to také tak nějak vše pohaslo. A dále už se odvíjí jen vcelku nudná podívaná.. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (5)

  • Film byl dotočen již v roce 1999. (Chatterer)
  • Ve scéně, kdy si Jake (Sylvester Stallone) řeže žíly na levé ruce, tak když ho kolega veze do detoxikačního centra, má (v autě) zavázanou ruku pravou. (Kytkajitka)
  • Scény ve vánici byly natočeny v Kanadě. (Chatterer)

Reklama

Reklama