Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Láska se na věk nebo na místo neohlíží. Nikdy nevíme, kdy a kde nás potká. Můžeme se zamilovat ve školce, v důchodu, na ulici, v parku. Kdykoliv a kdekoliv. Josef (Boleslav Polívka) se těší, že si po odchodu do penze konečně splní svůj dávný sen a stane se pouličním klaunem. Svým šarmem okouzlí i ráznou Marušku (Eliška Balzerová), majitelku pojízdné kavárny. Jako by se ti dva hledali celý život. Ale není na osudovou lásku přece jen trochu pozdě? Navíc se k Josefovi do vily právě stěhuje jeho dcera Anička (Jana Pidrmanová) i s pětiletým Honzíkem. Domnívá se, že s chlapy definitivně skončila, ale setkání s dávnou láskou Pavlem (Matouš Ruml), ji zasáhne u srdce. K Honzíkovi do školky nastupuje nová holčička Evička. Honzík poprvé zažívá pocity spojené s láskou, úplně se v nich neorientuje a tak sbírá rady od maminky, dědečka Josefa nebo sympatického strejdy Karla (Vladimír Polívka). I toho potká ve školce láska, když se zamiluje do Honzíkovy paní učitelky Elišky (Kristína Svarinská). A aby toho sbližování nebylo málo, Karlův basset Váleček si velmi rozumí s Eliščinou bassetkou Šalinou. Láska přináší do životů našich hrdinů naději a krásu, ale i komplikace a překážky, které budou muset s úsměvem a dobrou vůlí překonat. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (161)

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Produkčně zvládnutá, příběhově bezpečná a v detailech neurážející. Po Ženách v běhu jdou Horský s Hoffmanem diváctvu opět naproti a výsledek tomu odpovídá. Neproblematická a důstojná romantika sází na subtilní humor a příjemné postavy. Vždyť taky proč ne? Více zde. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $-miliónov║ Tržby USA ║ Tržby Celosvetovo $1,354,014▐  Martin Horský má dobrý potenciál pre tvorbu romantických komédii. Vie vybrať dobré obsadenie, ktoré dokáže dobre fungovať pre dej a dokáže si získať vaše sympatie. Problém je že občas dejovo pôsobí moc schématicky, moc sa opakuje, potom to zbytočne klesá na úrovni, ktorú si predtým dosť poctivo buduje a hlavne na tých dosť dobre vyšperkovaných a súcitných scénach. /65%/ ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele

Ak som o Betlehemskom svetle napísal, že obsahuje artový humor, tak Srdce na dlani je naopak plné masového, ale nie vulgárneho humoru. Film ocenia dôchodcovia, ženy, chlapi, psíčkari, vozíčkari - skrátka každý. Vtipy idú husto za sebou a medzi postavami to iskrí. Nemýľte sa, záchvaty smiechu vás nečakajú, ale zato sa budete často usmievať. Scenár funguje, horšie je to s hereckým obsadením. Polívka je už tradične trochu mdlý a trochu otravný. Jana Pidrmanová naopak nepresvedčivá. Celkom dobre sa role zhostila Balzerová a Svarinská bola najlepšia zo všetkých. Akurát hovorila s výrazným slovenským prízvukom, čo mi vadilo. Viac miesta pre Kubařovú to chcelo! A skúsiť iné herecké dvojice, ale inak fajn. Podľa mňa, je to na české pomery posledných 2-3 rokov nadpriemerný kúsok, na ktorý sa oplatí ísť do kina. ()

HonzaBez 

všechny recenze uživatele

Já vím, že tahle komedie o tom, že láska květe doslova doslova v každém věku (a to nejen u lidí ale i u psů), je veskrze "sluníčková". Tj. že od ní není možné čekat nic víc než příjemné odreagování (při němž si lze užít přinejmenším humor a vtip roztomilého čtyřletého klučiny) a v závěru totální happyend. Ale v rámci daného žánru mě moc výhrad nenapadá. Velké umění to není, ale někdy i takovýto film umí potěšit. ()

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Ako žánrovke by sa tomu dala uprieť neskutočná naivita, detinský humor či predvídateľnosť, no to, že je film neskutočne nudný a nesúdržný, to sa odpúšťa ťažko.⚪Celý film totiž pôsobí veľmi nekohézne, akoby sa každú chvíľu zameriaval na život jedného protagonistu, no bez toho, aby bol film celistvý, aby zaujímavo prepájal životy postáv, vytvoril im zaujímavé charaktery či podobne. Všetky postavy nežijú, sú len panáčikmi na papieri scenáru, recitujúce svoje repliky, ale neexistujúce, nedá sa s nimi ani sympatizovať, ani nesúhlasiť. V niektorých momentoch film pôsobí až ako akási detská infantilná rozprávka, v ktorej aj motívy musia pôsobiť dobre a vtipne a všetko musí dobre a vtipne skončiť, každý dialóg musí byť detinský, s vloženým otázne pôsobiacim humorom.⚪Poteší zapojenie Polívkových, aj Polívka starší tu pôsobí veľmi sympaticky, no to nestačí.⚪Romantické filmy poslednej doby sa začínajú chytať svojich vlastných opakovaných nešvarov a vykrádať samé seba. Škoda.⚪ ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Když Pavel (Matouš Ruml) zachraňuje Honzíka (Jenda Čadil) z bazénu a následně z něj vyleze, má vlasy od vody „učesané“ směrem dolů, v dalším záběru je má učesané na stranu a pak zase dolů. (griph)
  • Tvůrci film označují jako komedii „pro všechny, kteří věří na lásku“. (SONY_)
  • Karel (Vladimír Polívka) používá vozík ORTOSERVIS AS 01. Nicméně tento vozík by vozíčkář jeho postižení asi nepoužil (je to vozík pro začátečníky). Také z podsedáku, který používá, by měl nejspíše dekubity (prosezeniny). (bandolier.wz)

Související novinky

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno