Reklama

Reklama

South Park: Post COVID

(TV film)
  • USA South Park: Post Covid
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zajímavé nápady a trefné narážky tomu rozhodně neschází. Nicméně se neubráním pocitu totálně promrhaného potenciálu. Dospělácká verze Cartmena a senilní důchodcovská verze Randyho, na to jsem byl natěšený jak moderní dvanáctka na svoji první soulož. Pocity z tohoto speciálu mám ovšem snad i horší než ta chlípná dvanáctka. Celý díl má nepříjemně přiškrcené koule. Na tohle nejsem od tvůrců moc zvyklý. [55 %] ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nie som pravidelný divák South Parku a i keď som viacero častí videl, seriál ako celok nesledujem. Chcel som však vedieť, ako vyzerá post-covidová budúcnosť Treya Parkera s dospelými hlavnými hrdinami. Nemôžem povedať, že sa so scenárom vyhral do poslednej bodky a nemal som priestor na to, aby som sa prestal smiať, ale niekoľko naozaj trefných a zábavných momentov to ozaj má. Sledovať Post Covid v období 3. prísneho lockdownu je skutočne humorné, no miestami až smutné. ()

Reklama

gemi 

všechny recenze uživatele

Jako otevírák nové série výborné, jako samostatný film to ale fungovat nemůže, protože to skončí ve chvíli, kdy to položí klíčové otázky na stůl. Pokud je to samostatný film, tak mu prostě půlka chybí. Ale v té první je všechno - hyper-hyperkorektnost, globální změna klimatu, antivax, všechno je "-plus"... EDIT: 25. 2. 2024, druhé zhlédnutí. Tak se nakonec ukázalo, že to JE první díl a už se těším na druhý. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli je to mým věkem, dobou nebo kvalitou filmu, ale pamatuju si původní seriál Městečko South Park o dost zábavnější.. Tohle téma mohlo být tak silný a vtipný.. Oni místo utahování z COVIDu řeší úplně nesmyslnou kauzu. Očekávání bylo o dost větší. Pokračování jsem ani nedokoukala. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější na celém filmu je ten nápad. Ukázat, jak bude vypadat svět po 40 leté Covidové pandemii. Malí hrdinové zestárli a sjedou se na pohřeb Kennyho. Ve chvíli, kdy se zjistí, že Kennyho zabila nejnovější mutace Covidu, upadne celý South Park znovu do karantény, protože tamní obyvatelé mají mezi sebou jednoho neočkovaného. Nápad skvělý, realizace ale nic moc a vtipných okamžiků je v celém filmu pomálu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Scéna z hotelu, kde Stan požádá Alexu o zvětšení obrazu na televizi, je odkazem na počítač Ester z filmu Blade Runner (1982). (IXOXI)

Reklama

Reklama