Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parodie na seriál "Nemocnice na kraji města". Známé situace ze seriálu jsou zde parodovány Markem Vašutem a Gábinou Osvaldovou. Tak se tu např. objeví ušlápnutý svou hospodyní Hedou Dr. Sůva, patku nahazující proutník Dr. Bláža nebo kariéristicky mazaná Dr. Čendová komunikující se samotným pekelníkem prostřednictvím laptotu, aby přišla na kloub např. takovému záhadnému stvoření, co chce pořád volat domů a jeho prstíček zázračně obživí i popel z urny. A do toho nový text na ústřední písničku z filmu "Pomáda" naplněnou taktéž vtipem... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Na první pohled povrchní spolupráce Gabriely Osvaldové a Marka Vašuta, pod povrchem však dostatečně vtipné. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že Česká televize tenhle cyklus (původně se plánovalo 12 dílů) předčasně zastavila na třetím díle, mohla z toho být kultovní záležitost. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Zastavili nám Českou sodu i Nemocnici, tak co máme teď, my chudáci, co bychom se chtěli trochu zasmát nadprůměrným vtipům, dělat? Děkuje České televizi, že nás nechává u vtipů "mistrů" Suchánka a Genzera. ()

Anglie 

všechny recenze uživatele

Škoda, že vysílání bylo po třetím díle zaraženo. Vypadalo to slibně a asi má Oskar pravdu, že z toho mohl být kultovní seriál. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Přidávám se k tomu, že je škoda, že se toho čt zalekla a tvůrčí tandem Bystroň-Osvaldová-Vašut utnula.... ()

Braddy 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se nenatočil celý seriál. Pokud by se všechno mělo točit jen podle sledovanosti, tak by nevznikla spousta skvělých věcí. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

První dva díly byly všechno jen né vtipné, za to třetí a poslední díl mě neskutečně pobavil a vytáhl hodnocení o * navíc. Rád bych toto malé tv dílko znovu spatřil, snad se někdy dočkám. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Je tam skutečně pár dobrých gagů, ale celkově to není nic moc a taková TV Bomba s Vašutem a OIsvaldovou byla zcela o jeden řád výše. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Gabriela Osvaldová a Marek Vašut v zábavném scénkovitém útvaru parodující Nemocnici na kraji města se stylem humoru alá Česká soda. Mělo to pár skvělých momentů, ale jako celek to neutáhlo 45minut zábavy. Líbilo se mi to, zapamatoval jsem si to a nedočkal více než tří dílů, protože to ČT stopla. ()

Ulrich 

všechny recenze uživatele

Uz v roce 99 me to prestalo bavit hned druhym dilem. Sledovat stale dokola parodie na Pulp Fiction v ceskem podani se zkratka omrzi. Navic Osvaldova a Vasut je dynamicke duo za trest - tim bych desil male deti. ()

FOCKE_WULF 

všechny recenze uživatele

Konečně se našel důstojný pokračovatel Nemocnice a Sovovské pracovní dynastie chirurgů, třeskutá sranda, po zjevení E.T. a Baselidesa jsem to přestal sledovat, loučím se pozdravem "Má něha" ;-D ()

topi80

všechny recenze uživatele

Tady se nějak nechytám. Jaký to má smysl? Co tam má být jako vtipného? Osciluje to někde mezi Nováky a Duchem českým. ()

George.Camel 

všechny recenze uživatele

Mám rád humor Gábiny i Marka a měl jsem štěstí, že v době, kdy seriál vysílali v TV jsem si jej nahrál na kazetu. Ted jsem rád, že to mám, protože prozatím jsme se repríz v ČT nedočkali. Škoda byla, že se seriál nedotočil a odvisílány byly jen tři díly. Sůva, Bláža a hlavně Čendová jsou úžasné postavičky a hlavně ... z každého filmu si pamatujeme ty bezva hlášky. A z Nemocnice na pokraji zkázy to je pro mně nezapomenutalné "Neserte mě!" a "Návleky ... šup, šup". ()

Reklama

Reklama