Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S filmem Příšerky, s.r.o. pootevřete dveře do světa podivných figurek a rošťáků, kteří rozesmívají každého přímo ďábelským smíchem. James P. Sullivan a Mike Wazowski pracují v továrně Příšerky, s.r.o., největší společnosti v Monstropolis, která přeměňuje křik na elektrickou energii. Všichni tam věří, že děti ze světa lidí jsou nebezpečné a žádná příšerka se jich nesmí dotknout, Proto všechna ta monstra dokonale vyděsí, když se do jejich světa nedopatřením dostane malá holčička Boo. Sulley a Mike dělají vše proto, aby ji bezpečně vrátili do jejího dětského pokoje, odkud se ztratila. Čekají je ale přímo příšerné překážky, než se jim to povede. Nikdo nikdy ještě nevymyslel film, ve kterém by se objevilo tolik podivuhodných postaviček a příšerek, Spolu s dokonalými dialogy a neuvěřitelným humorem pro děti i dospělé se tato komedie okamžitě od svého vzniku zařadila mezi největší světové hity! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (670)

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Krásně zpracovaný film s ještě roztomilejšími příšerkami. Sallym a Mikem.Ůkolem těchto potvůrek je strašit děti a získávat jejich křik,který potřebují.A právě tito dva se s jedním takovým dítětem potkají,protože uteče ze svých dveří a dostane se do světa příšerek.Co všechno s ním tito dva prožijí zjistíte,když se na tenhle film podíváte. :-) 82% ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Pixar opět zaválel. Vážně pěkný animovaný film. Pořád jsem ale musela přemýšlet, jestli když Boo říkala "čiči", tak tím myslela "tati" (čiči= japonsky otec), ale to jsem si asi jen domyslela, co by taky nějaká malá americká holčička měla společného s japonštinou. :) ~(4,2)~ ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne skvele spracované, milé, poučné, nechýbala ani sranda a vhodné nielen deťom. Grafika u Pixaru ako vždy na jedničku. Nemám čo dodať, príbeh je skvelý a na začiatku si ani neuvedomíte ako vás citovo stiahne so sebou. Skvele som sa pobavil a ku konci nechýbala aj slza. Ako u väčšine kvalitných animákov. 100%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Příšerky jsou další z kultovních filmů nepřemožitelného Pixaru. Ten vždycky dokázal přinést něco neokoukatelného a svěžího, a ne jinak tomu je i u Příšerek (s ručením omezeným). Hlavní hrdinové, Mike a Sully, jsou jak je u Pixaru zvykem, nesmírní sympaťáci a skvěle tvoří atmosféru filmu. V této době byl Pixar zkátka na vrcholu a všechny filmy byly skvělé. Animace je výborná, a i v dnešní době se je na co koukat; jaký malý jsem to doslova žral. Hlavně Sullivan vypadá naprosto famózně...100% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Vtipný příběh, spousta nápadů, sněžný muž s citronovou zmrzlinou, neskutečně roztomilá Boo, slizký Randall, sladce dojímavá poslední scéna a jeden z vrcholů, které se Pixaru povedlo vyrobit. Nejlepší pohádky totiž vždycky vzniknou tam, kam se ještě nikdo neodvážil. Ve světě příšerek, které nejsou zase tak děsivé a kde si nikdy nejste jistí, kam které dveře vedou a kdo za nimi čeká. ()

Galerie (130)

Zajímavosti (59)

  • Jedna z hračiek v detskej izbe Boo je ryba Nemo, ktorý vystupoval vo filme štúdia Pixar Hľadá sa Nemo. Tento film však vyšiel až v roku 2003, teda až dva roky po Príšerkách s.r.o. (Phosphorus)
  • Mary Gibbs, která dabovala Boo, byla během natáčení ještě tak mladá, že místo práce s textem si s ní tvůrci jen hráli a nahrávali její projevy. (Dlee)

Související novinky

Jak to vypadá s Příšerkami s.r.o.?

Jak to vypadá s Příšerkami s.r.o.?

10.04.2019

Server The Hollywood Reporter přišel s informací potvrzující předchozí plány studia Disney oživit sérii Příšerky s.r.o. na chystané streamovací službě Disney+. Seriálový projekt nese název Monsters… (více)

Hugh Jackman ve městě duchů

Hugh Jackman ve městě duchů

05.05.2009

Produkční společnost Seed Productions, kterou vlastní Hugh Jackman, zřejmě spojí síly se studiem Disney. To právě zakoupilo práva na blížící se komiks Ghostopolis. Hugh bude produkovat filmovou… (více)

Reklama

Reklama