Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ace Ventura je specialistou na pátrání po ztracených zvířatech. Jeho nejnovějším případem je pátrání po delfínovi Snowflakeovi, který je maskotem Miamských delfínů, což je tým amerického fotbalu. Delfína ukradli neznámí muži a mužstvo je bez svého maskota značně nejisté, což není před blížícím se Miamským pohárem ten nejlepší stav. Ředitelka marketingu Melissa Robbinsová je sice šokovaná Venturovým klackovitým chováním, přesto mu však případ svěří. Zpočátku se zdá, že stopa vede k bohatému Ronaldu Campovi, který nedávno koupil zařízení na přepravu delfínů a je známý svým zájmem o americký fotbal. Jenže brzy se tato stopa ukáže jako lichá. Případ dostane mnohem závažnější rozměr, když je nalezen trenér Delfínů Podacter mrtev. Ace brilantním způsobem přesvědčí detektiva Aguada i poručici Einhornovou, že nešlo o sebevraždu, ale o vraždu. Objeví také fotografii bývalého hráče Delfínů Raye Finkla, který byl vyhozen poté, co zavinil prohru svého mužstva. Ace však zjistí, že za prohru mužstva může jiný hráč, současná hvězda mužstva Dan Marino, a že Finkle, který skončil v blázinci, z něj před lety uprchl. Ace spěchá za Marinem, ten je však právě v té době unesen. Ace objeví další stopu, která vede přímo k šokujícímu odhalení pachatele obou únosů. Ace již ví, kdo je kdo v této podivné hře, ale ještě má před sebou opravdu těžký úkol, musí zachránit a osvobodit nejen delfína, ale také Marína a včas je dopravit na stadión, kde probíhá rozhodující střetnutí šampionátu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (566)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Pokud patříte k té "normální" části lidstva, u tohohle filmu se nebudete smát, ale jak říkají naši moravští přátelé, budete se chlámat jako svině. Carrey má ten ksicht snad z gumy, a kdo ho učil takhle příšerně chodit a oblíkat se, to je mi doteď záhadou. No a když si domyslíte ještě super dabing, tak možná pochopíte, že nemůžu jinak... ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Zjistil jsem, že nemám ohodnoceno. Naposledy viděno coby dítě a díky tomu dávám vyšší hodnocení než by si to zasloužilo, ale je to jednoduše nostalgie, kdy jsme u jedničky seděla celá rodina a smáli se bizardním a brilantním výkonům Jima C. Dneska bych šel s hodnocením o hodně dolů, proto si specialistu na pátrání ztracených zvířatech už asi nikdy nepustím. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey předvádí to nejlepší, co umí a jeho typickým způsobem dokáže zabavit snad každého. Ace Ventura hodně připomíná filmy s Leslie Nielsenem, parodie, což není vůbec na škodu, protože to dělá vyloženě mimořádně. Co víc k tomu dodat, Ace Ventura má rád zvířata a i on sám je trošku zvíře! Podívejte se na trailer...100%. V kině jsem se nasmál, jako už velmi dlouho ne...[5.10.2019_Moviezone popkulturní milníky Kino Aero_Praha] ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Podľa hodnotenia a aj podľa môjho názoru je Ace Ventura: Zvierací detektív tá najlepšia komédia od Toma Shadyaca. Humor tu ťaží po všetkých stránkach. Dokonca aj krimi príbeh je miestami tak detinský a tak naivný, až sa to celé preklápa do slušnej, vtipnej roviny. Niektoré vtípky, hlášky a ksichty Jima Carreyho sú tak zábavné až mi zabehlo :). Ťažko hľadať väčšiu filmovú komediálnu pohodu a relax. 80/100 ()

Galerie (66)

Zajímavosti (35)

  • Když na večírku Ace (Jim Carrey) prochází kolem kapely, zatáhne za ruku hrajícího violoncellistu. Byla to improvizace Jima Carreyho. (JustEdems)

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

Dočkáme se třetího Ace Ventury?

Dočkáme se třetího Ace Ventury?

21.03.2021

Žádná jiná role neproslavila Jima Carreyho víc než prakticky jedna z jeho prvních. V roli Ace Ventury, prapodivného zvířecího detektiva s bizarními metodami, divákům vůbec poprvé na velkém plátně… (více)

Reklama

Reklama