Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (295)

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Nick Bakay, Rock Reuben, Kevin James, Jay Scherick, David Ronn | Hudba: Rupert Gregson-Williams | Produkcia: Todd Garner, Kevin James, Adam Sandler, Jack Giarraputo, Walt Becker | Distribúcia: Metro-Goldwyn-Mayer, Columbia Pictures | Štúdio: Happy Madison Productions, Relativity Media | Rozpočet: 80 miliónov $ | Tržby: 143,185,732 $ || ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Na filmek jsem se opravdu hodně těšil, hlavně tedy kvůli mému oblíbenému Kevinu Jamesovi, a zároveň díky skvělým hercům (v tomto případě daberům) jako Adam Sandler, Sly, J. Favreau atd.) Tady však nastalo neskutečné zklamání, jelikož jsme se dočkali pouze českého dabingu (byť dobrého, ale originál je originál). Celkový film je pak ze začátku dost nudný, rozjíždí se až někdy za půlkou, a ani hudba či skvělý Kevin James to na lepší výsledek než 65% nedostanou. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kevin James je hercem, který se asi nejvíce proslavil jako přicmrndávač vedle větších hereckých es jako například Will Smith, ale především se uchytil vedle kamaráda z dětství Adama Sandlera. Poslední dobou se z něj ale stává člověk, který nechce být uvedený až na druhém nebo ještě pozdějším místě v titulcích. "Ošetřovatel" mohl být tím filmem, který ho dostane do popředí. Ono se to asi i docela povedlo, ale zase nemůžeme mluvit o tom, že by nějak zazářil. "Ošetřovatel" je klasicky místy trapnou komedií, která si hraje hlavně na to, že chce být docela cool, což vcelku i je. Zvířátka jsou přece super, navíc budou ještě víc super, když je budou mluvit známí herci, včetně Jamesova parťáka Sandlera. Příběh ale nijak nevyniká a je v podstatě o tom, že James dostává rady - od zvířat - o tom, jak by měl sbalit lidskou samici. Trochu jako "Hitch", jen tu chybí ten cool borec v podání zmiňovaného Smithe. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/04/jumper-babel-kung-fu-divocina-miami.html ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Začátek nic moc, ale sliboval odlehčenou romantickou komedii. A byla jsem i docela smířená s tím, že to dokoukám.........do té doby, než začla mluvit zvířata. To pak bylo to pravé WTF a přemýšlení, jak slušně zmizet. Když jsem ale přijala, že jde spíš o rodinný film, pohodlně jsem se usadila a užívala si pohled na nádhernou Rosario Dawson a pár vtipů (asi 3 byly opravdu vtipné). Pokud máte rádi rodinné filmy s mluvícíma zvířátkama, Ošetřovatel není špatná volba. Já díky Rosarii a scénce s mytím vlka dávám nadmíru štědré hodnocení. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Odpočinkové, vtipné, úsměvné, zoologické, zvířecí × obyčejné, bez hlubších myšlenek. Kevin je oblíbenec, takže vidět tento film bylo skoro nutností. Film je to pohodový, takový ten na sobotní či nedělní poobědové odpoledne, kdy si rádi klimbáme u podobných filmů. Pár hlášek vtipných, nic výrazného. Zvířata v Zoo hovoří lidskou řečí a učí, jak správně sbalit samici, viz. medvědí lekce. ..že ty zoo v tý Americe maj vždycky tak vymydlený.. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Film se natáčel v exteriérech Franklin Park Zoo v Bostonu ve státě Massachusetts. (Taninaca)
  • Natáčení se zúčastnil tým specialistů American Humane Association's Film & Television Unit, který byl přítomen, aby zajistil bezpečí a blaho zvířecích herců během natáčení. Certifikovaná dozorčí Marissa Bellis dohlížela na pracovní podmínky zvířat a na dodržování přísných pravidel, která asociace vyžaduje. (Taninaca)

Reklama

Reklama