Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Vysvětlete mi někdo, jak se může tento film někomu nelíbit. já se málem počůrala smíchy. snad jen ten závěr byl maličko kýčovitý, ale vzhledem k tomu, že se jedná o rodinný film, jinak to dopadnout nemohlo. Smála jsem se od začátku do konce. Fraser odvedl výtečnou práci. Celé dílko je milé, vtipné a zábavné. Nevím, ale čekat od filmu s touto tématikou nějaké hlubokomyslné bláboly, mi přijde velmi zcestné. Triky ujdou, děti se skvěla baví a dospělí s nimi. O tom přece rodinné komedie jsou. Kritizovat to, je stejné, jako si u hororu stěžovat na to, že se při jeho sledování bojíte. Za mě super komedie. ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Typická nízkorozpočtová komédia. Všade plno zvierat, ktoré sa vyvršujú na Brendanovi Fraserovi a to je akože veľká sranda. Neuveriteľne veľmi neznášam na konci filmov keď je celá "rodinka" akože pohromade a tancujú tam nejaký otrasný tanček, takže už musím vypínať televízor. Nemám rád tento druh vtipov, aké sú vo filmoch tohoto kalibru. Konštatujem: Nič-moc. ()

Reklama

miguel_111 

všechny recenze uživatele

Priemerná rodinná komédia zo zvieracieho prostredia z nie veľmi oslnivými hereckými výkonmi, hoci celkom sa mi páčila mimika a gestikulácia zvieracieho zoskupenia na čele z otravným a stále sa ksichtiacim mývalom, ktorý zo svojou partou lesných tvorov znepríjemňujú život Brandnu Fraserovi. PS: "Nenaserte lesní tvori" Pre mňa 50% ()

hrudka odpad!

všechny recenze uživatele

Trochu lituju, že jsem se na ten film podíval, ale bez toho bych jej nemohl ohodnotit a okomentovat, že. A trochu i lituju toho, respektive se ptám, proč se někomu ten film může líbit, proč je do něj nasazen jindy celkem slušný Brendan Fraser (který to ani svým výkonem nezachraňuje), proč je docela zajímavé (ekologické) téma takovým způsobem zničeno, zahozeno, a proč vlastně ty zvířata v tom filmu nemluví, myslím, že by jim to slušelo více...? Takže je to bída, je tam všechno špatně (ač by nemuselo). Dalšího komentáře netřeba. Je to taková téměř půldruhé hodiny ztráta času. Škoda. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Vyloženě špatný to není a pro děti už vůbec ne, ale technické nedostatky sráží film neuvěřitelným způsobem, opravdu se šetřilo kde se mohlo, proto spousta gagů mohlo být mnohem lepších, kdyby byly propracovanější!! Velká škoda, protože dobrých komedii se zvířaty moc není!! Verdikt: Fraser je masakrálně tlustej, to je jen taková poznámka, ale jeho postava a vlastně i vedlejší obsazení ( Jeong ) drží film v poli koukatelnosti! 40%!! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama