Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednotka Sekce organizovaného zločinu už delší čas řeší skupinu Darka Besarabiče, který je šéfem podsvětí a má pod palcem prodej zbraní. Vše nasvědčuje tomu, že se chystá prodat náklaďák poloautomatických pušek, granátů a samopalů kupci, který vyzbrojuje extrémistické skupiny. Do akce musí i hlavní postava seriálu – vyšetřovatel Emil, který v týmu pracuje jako analytik a nikdy se neúčastnil žádného zásahu. Při akci Emila postřelí, a když se v nemocnici probere, začnou se dít podivné věci. (TV Prima)

(více)

Recenze (37)

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, co by zdejší rádoby intelektuální hnidopiši chtěli, ale já se fakt bavila. Pravda, úvodní scéna byla brutálně křečovitá, ale pak se tslušně rozjelo. Benoni zatím moc komediálního ani dramatického talentu nepředvedl, ale třeba se rozjede. Bjelac super, Nečas také. Námět fajn. První díl za mne 70%. ()

Reklama

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Když už se objevilo něco, co mohlo fungovat aspoň jako guilty pleasure, tak je to zadupáno zase a opět dvěma evergreeny současných (kriminálních) seriálů: genderově vyváženou vyšetřovatelkou a pepíkovskou mluvou všech zúčastněných. Mě z toho už jebne. Proč to nemůžou být aspoň normální policajtky a furt se to snaží amerikanizovat civilem? Nefunguje to! Každopádně ta představitelka vyšetřovatelky je - jak to jenom slušně napsat - docela brutálně nevzhledná a nefotogenická a ještě horší je její příšerné hraní, to už fyzicky bolí. Ona je důvod, proč ten seriál NEDOKÁŽU sledovat ani se sebezapřením. ()

jirkas815 

všechny recenze uživatele

No, po prvním dílu dost velký zklamání. Nápad skvělej, zpracování otřesný. Kdyby si to vzala pod palec ČT, nejspíš by to dopadlo líp (třeba Devadesátky nebo Rédl jsou po stránce zpracování, kamery a hereckých výkonů o mnoho úrovní vejš). Rádoby drsná policajtka mě neskutečně vytáčí, je šíleně otravná. Pevně doufám, že ústřední dvojice policajt/mafián dostane v dalších dílech víc prostoru než tahle nesnesitelná ženská. Mluví jak robot, strojově, že by mohla z fleku do soudní síně na Barrnadově. Sem se absolutně nehodí. Herci z Ordinace na úrovni... no, Ordinace. Takže nic moc. Češi umí natočit skvělý seriály, ale při tvorbě tohohle asi všechno zapomněli. ()

mokki5 

všechny recenze uživatele

Protože zatím nejde komentovat seriál jako celek tak jej napíšu zde za 5 dosavadních epizod, které jsem viděl. Seriál je to vcelku povedený, ústřední trojka simpatická, i když Benoni je za mě asi nejslabším článkem. Karkarov je zde velký sinpaťák a Martě Dancingerové to sluší. Jsem zvědav jak celá tahle variace na Randala a Hopkirka skončí... ()

Zajímavosti (3)

  • Premiéru úvodního dílu sledovalo 1,16 milionu diváků starších 15 let (podíl 27,45 %). (rublik05)
  • Lokace kanceláří policie, stejně tak chodby nemocnice jsou točené v bývalé Ústřední telekomunikační budově (ÚTB) na Žižkově, která sloužila i pro exteriérové záběry. (formelin)
  • Když se Václav (Pavel Batěk) dívá do logů do počítače z důvodu podezření a kontroluje, co si Emil (Štěpán Benoni) prohlížel v policejní databázi, je vidět, že webové stránky jsou uložené v počítači. (Leopard105)

Reklama

Reklama