Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nový pár a jejich rodiny řeší lásku v moderní době, střety odlišných kultur, očekávání ze strany společnosti i generační rozdíly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (124)

NiWi 

všechny recenze uživatele

U komedií se zas tak často nesměju, a tak mne samotného překvapilo, že tato mi přišla docela vtipná. Horší věc je, že vtipná je především svými debilními dialogy, které ale z nějakého důvodu občas zkrátka pobaví. Celkově je film ale prošpikován tématy rasových rozdílů, která jsou podávána tou nejstupidnější a nejotravnější cestou, a nám Evropanům, a Čechům k tomu nic moc neřeknou. Do toho přidejte dementní vedlejší postavy, které vám budou většinu stopáže lézt na nervy, alespoň ústřední dvojice je v rámci možností trošku racionálně uvažující. Braková historie režiséra / scenáristy jako tak nějak mluví za vše, a troufnu si říct, že ty zábavnější pasáže má na svědomí v rámci scénáře Jonah Hill. Zbytek je jen otravná echt emerická rasová agitka promovaná jako "komedie o střetu kultur", která je sice občas zábavná, ale věnovat jí čas pro nás český Pepíky asi nemá moc smysl. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Silně "černý" film, který se dostává do střetu s druhým "světem" v podobě 35ti letého, který odejde z práce, aby mohl dělat podcast a jeho rodiče se snaží jít s dobou v rámci úplně všeho :D Za mě je ten film silně americký, je tam téměř vše, co tam můžou narvat - za mě až moc přehnané, ale bylo zajímavé vidět ve filmu zastrčených plno situací, které poslední dobou otřásli světem....Plus mě hodně bavila hlavní dvoje mladého páru. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Komedie, která se pokouší být odvážná a napodobovat styl Judda Apatowa, ale krachne úplně ve všech směrech. Herecky nesympatické a otravné. V dialozích trapné až urážlivé nejen pro postavy ale i divácký vkus. Vlastně zde není komu fandit a divákovi je úplně jedno, jestli bude šťastný konec, hlavně ať už nějaký je. Bída ()

SmajdalfCZ1 

všechny recenze uživatele

Nemohu říci, že některé dialogy mně nepobavily. Srovnávání holokaustu a otroctví bylo upřímně funny a pár dalších dialogů u kterých jsem se usmál tam bylo. Ale celkově mi přišlo, že to na sebe moc nesedělo a buď byla většina textu improvizace, nebo někdo opravdu neměl dostat zaplaceno za ten scénář. Každopádně to nebylo nic jiného než co jsem očekával. Klasický film s p. Hillem. Někdy se zadaří více někdy méně. 3/10. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Kto nemá rád tieto komédie, kde sa rieši rasizmus a ako sú černoši utláčaní a beloši a blabla tak to bude hádzať do koša rovno. Ja som sem šiel s tým, že Jonah, Eddie bude to super, nasmejem sa. Opak je však pravdou, nie je to zlé ale zasmial som sa minimálne a len preto, že sa nato dobre pozerá to chváliť nebudem. Ono pritom to mohla byť bohovská komédia ale išlo sa tu až príliš na hore spomínané téma. Za mňa veľmi podobné Guess Who, ktoré je o 2 triedy lepšie. Škoda. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Natáčanie začalo v októbri 2021. (Arsenal83)

Související novinky

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

18.05.2023

Před časem jsme zde psali zprávu o tom, že studio MGM nyní spadající pod Amazon pracuje na rebootu několika svých slavných značek. Patří mezi ně i Růžový panter, a právě tento projekt se nyní začíná… (více)

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Reklama

Reklama