Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (147)

El.Negros 

všechny recenze uživatele

Slabé jako dech zombíka v mrazáku. Nevyrovnané jako pitný režim Dády Patrasové. Téměř klasická zombie platforma se propadla, díky trendycool antiwhite and lgbt++ nápadům, ušitým pro multigender-stricly-vegan-loosers-club jménem NeoNetflix, téměř na úplné dno. Post-apo část, odehrávající se v budoucnosti docela jde i přes úpornou snahu tvůrců, poslat ji svými vyložené dementními zvraty přímo do análního otvoru rozkládající se zombie prostitutky z Chomutova. Škoda, že byl Baxter (nejzajímavější charakter) poměrně brzy (v nejzábavnějším 4. díle) popraven rasistickým Netflixem jako bělošský heterák (tfuj tfuj a krížek do vzduchu). Část příběhu odehrávající se v minulosti, v kontextu se značkou Resident Evil, vážně nechápu. V těch flashbacích jde o multigender vztahovku, problémy dospívaní, daddy issues a (opět) scénáristickou debilitu. Pro běžný televizní seriál na Prima Love pro mladé, pubertální, pohlavně nevyhraněné masturbátory(ky) asi vpoho…Klidně by se to mohlo jmenovat Weskers junior high – black is new white.  Proč to ale nasírat do zombie klasiky, kde člověk taková témata  prostě nečeká a “kuurva” fakt nechce ? Zajimavé, že na tomto projektu dělal Andrew Dabb, týpek co má na svědomí mnoho dílů úspěšného a populárního Supernatural…..Asi došly prachy za koks a VIP shemaly, tak udělal tuhle hrůzu na objednávku NeoFlusu. Vždyť oslovuje celých 10% lidi na planetě včetně zahořklých paniců ověšených medailemi typu genderlooser roku. Každopádně celá série vyznívá tak, že si všechny problémy naše afroamerické hrdinky způsobily samy svými vysoce imbecilními nápady. Za to jedna hvězda nahoru. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Sotva průměrný zombie seriál si rovnou podřezává žíly tím, že z obsáhlé videoherní předlohy zneužívá jen pár jmen a monster, jinak ji sprostě ignoruje. Proč, sakra?! Jako nejedná se o kompletní diletantskou tragédii a nevypadá úplně marně, jenže neskonale hloupých kravin, nad kterými nikdo dospělý zjevně nepřemýšlel, protože tohle mají mladí (konzumenti Netflixu) určitě rádi a zdá se to efektní, obsahuje mraky. Hlavně však namísto atmosféry, hororu/survivalu a gore řeší (školní) trable dospívajících dcer Alberta Weskera (pominu-li naprosto zcestný casting, tak jako vždy skvělý Lance Reddick) v jedné časové linii, a umanuté utíkání a jakési hledání léku v budoucnosti zamořené nemrtvými v té druhé. ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, bohužel se ani další projekt z universa RE nepovedl. Byť jsem to dokoukal, je to fakt hrozná sračka a po těch dvou jsem dával většinou proto, že jsem chtěl vědět, jestli to může být ještě horší a co dalšího za výplody T virem napadeného mozku na mě tvůrci vypustí. Holt jsem sadomaso. Už to tak vypadá, že pokud chceme kvalitní titul RE, nezbývá než sáhnout po některé z her. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Poplavu proti proudu a jsem rád, že jsem nedal na ubrečené recenze všude na netu hned po premiéře. Počkal jsem si až budu mít tu správnou náladu na zombíky a dal jsem to na 2x. Vůbec mně nevadilo, že to byl jiný R.E. Právě naopak, byl jsem za to rád. Obě dějové linky byly zajímavé a hodně jsem ocenil obsazení sester mladých versus starších, protože si byly tak podobné, jako by to byly fakt ony. Gang Weskerů pobavil :) Už se těším na druhou sérii! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[45%] Sotva v roce 2017 skončila s touto RE filmovou sérií Mila Jovovich, tak už vloni vznikl další film téhle známé ságy dle pc her, ale nedopadl moc dobře. Divím se, že jsem mu dal čistý průměr, ale co už. Co se týče téhle netflix série, tak to není o moc lepší a vlastně i snad trochu celkově horší. Ještě tak první 4 díly byly koukatelné, ale mělo to spoustu much. V druhé polovině série už mě to vůbec nebavilo a nudil jsem se až do konce. Technická stránka je slabá, ale sem tam jsou najdou přijatelné scénky se zombíky, ale tím dějem se to začalo nudně padat do kytek. Herecké obsazení na tom také není nejlíp, i když mi ústřední dvojice sester zpočátku bavila, ale zbytek herců už moc ne včetně nudného Weskera. Prolínání minulosti a přítomnosti bylo přehledné. Hudba – té jsem si nevšiml. No, neříkám, že to byl nějaký odpad, ale jsem dobrej, že jsem to dokoukal celé do konce. Nikomu to nedoporučuji, je to slabota. ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • William Birkin byl jeden z hlavních vědců a virologů pracující pro Umbrella Corp. Spolu s Albertem Weskerem (Lance Reddick) stál za vývojem T-viru, a objevil G-virus, jež ho později sám proměnil na monstrum. (NiWi)
  • Všechny zbraně vojáků Umbrelly jsou přeplastované repliky zbraně Kriss Vector. (UncleMorty)
  • Scéna, kde má Billie halucinace před zrcadlem, jak se postupně mění v zombie, je přímý odkaz na scénu z „Resident Evil 3“, kde měla Jill Valentine stejnou noční můru. (ScarFace_V8)

Reklama

Reklama