Reklama

Reklama

Zatímco černošský detektiv James Carter skončil u dopravní policie, jeho parťák Li je členem ochranky čínského velvyslance Hana. Ten se chystá zveřejnit tajemství šéfů Triád, nejobávanější čínské zločinecké organizace, ale když chce prozradit, kde je tajemný Šaj Šen, je postřelen najatým zabijákem Kendžim. Carter a Li slíbí velvyslancově dceři Su Jung, že ho vypátrají. Vydají se pro obálku, kterou jí předal otec pro případ, že by se mu něco stalo. Krátce před nimi se jí však zmocní několik ozbrojených mužů. Také z nemocnice je odvolána Hanova ochranka a vzápětí se objeví gang, který chce velvyslance zabít. V poslední chvíli zasáhnou Carter a Li a jednoho zabijáka zajmou. Dozvědí se od něj adresu v Paříži, kde má být Šaj Šen. Okamžitě se tam vypraví. Dvojice zjistí, že Šaj Šen je seznam třinácti nejvýše postavených bossů Triád a informace o něm má zpěvačka Genevieve, kterou během vystoupení zachrání na poslední chvíli před střelci v hledišti. Vzápětí jim zavolá Kendži. Chce Genevieve výměnou za Su Jung, kterou drží jako rukojmí ve vyhlídkové restauraci na Eiffelovce. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (305)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nevím co je na těch Křižovatkách tak špatného. Já se u nich vždycky dobře bavím. Dvojka Chan s Tuckerem si k sobě docela sednou a příjemně to všecko šlape, s humorem a dobrými akčními scénami. Chápu ale, že někoho může humor Chrise Tuckera srát, protože on je fakt šílenej, a když pak začne na pódiu ve filmu zpívat, dal bych hradní poklad komukoliv, kdyby z toho zpěvu aspoň udělali dabing, jenže oni ho tam ještě na truc nechaj. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Moc dobře sem věděl, proč se tomu vyhýbám, ono totiž není vůbec o co stát.Zase se neubráním srovnání s francouzkým Taxi.Přesto, že se na třetím díle podíleli úplně ti samí lidé, kteří jak v Křižovatce, tak i v Taxi točili díly druhé, tedy ty nejlepší v obou sériích, natočili třetí díly fádně, nudně, bez zápalu a úplně zbytečně, skončit se má na vrcholu, ale to žádný filmový tvůrce asi nikdy nepochopí.Jakoby Ratner přestal umět režírovat, příběh nudný a fádní a co víc hloupý a i na komedii nechutně předvídatelný.Ratner naprosto nedokáže vyprávět příběh, on tam totiž ani žádný není a vše nám je servírováno jen sledem méně, či ještě méně vtipných scének okořeněné o spoustu těch trapných.Fádní akce, scénka s obřím číňanem, nudné kecy, scénka s Polanskim, nudné kecy, fádní akce, scénka v hotelu atd. atd.Celé je to úplně vyprahlé a o síle příběhu předchozího dílu nemůže být ani řeč, byl bych pokrytec kdybych tvrdil, že jsem se nezasmál, on je tucker prostě piča a některé jeho kreace opravdu položili, jenže jich je málo, stejně tak jako akce a stárnoucí Chan, který toho až na finální souboj na věži předvede dost málo a i celkově akce kromě asi 3 pěkných scén, jako bylo najetí motorkou do dodávky není o čem mluvit.Naprosto zbytečné pokračování, které dělá předchozímu námrdovému dílu, který byl skvělý od začátku dokonce nabušený to dělá jen ostudu, úplně stejně jako Taxi 3, nedej bože se dočkat Křižovatky Smrti 4, třeba tentokráte z Bukurešti.Jak si vůbec ti tvůrci můžou myslet, že potom co vás nahustí skvělými druhými díly, nám ve třetích bude stačit jen chudý odvar toho všeho naprosto bez švihu a když ani scénář nestojí za nic, akorát vás to nasere.45%. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Lalo Schifrin: 1. Main Title - Rush Hour Theme ,2. The World Court ,3. Chasing The Assassin ,4. Su Yung Returns / Dojo Arrival ,5. Giant Kung Fu ,6. Hospital Gunfight ,7. Hiding Su Yung / Two Americans In Paris ,8. Dragon Lady ,9. Bikers ,10. In The Sewers ,11. Reynard's Plea ,12. With Genvieve ,13. Shi Shen ,14. Eiffel Tower Meeting ,15. Swordfight ,16. Farewell To Kenji ,17. The Return Of The Triads ,18. Parachute Down ,19. Rush Hour Theme Remix , ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

reti dil uspesne komedie Krizovatka smrti nedosahuje kvalit ani dvojky, natoz prave jednicky. Vtipu jako safranu, akcni sceny uz jsou taky nuda, od zasazeni pribehu do Parize bych cekal vice propojeni s Francii a narazkami na ni a na Francouze, lec nic takoveho tady nehledejte. Jackie Chan se sice stale rychle hybe, Chrisi Tuckerovi to stale rychle keca, ale potreti to same uz neni opravdu ono...bohuzel. ()

buldock 

všechny recenze uživatele

Potřetí se dostali Jackie Chan a Chris Tucker do nebezpečného křížku s mafií a nutno dodat že tato mise dopadla pro diváka jednoznačně ze všech dosavadních nejhůře. Zásluhu na tom má dosti hloupý scénář , s tím spojené naivní a přiblblé chování některých postav , málo akce , nechtěně úsměvná závěrečná bitka a rozuzlení celého vyšetřování. Vypadá to , že tvůrcům došly nápady a snad už se nebudou pouštět do dalších pokračování , byla by škoda zabít tuhle velmi dobrou sérii , ikdyž Ratnerovi se to prakticky tímto pokračováním povedlo. 58% ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • V taxíku říká George (Yvan Attal) Carterovi (Chris Tucker), že Amerika už neporazí Evropu ani v basketbalu. Naráží tak na vítězství Řeků nad Američany na MS v basketbalu v roce 2006. (SG-1)
  • Natáčení stálo Jackieho Chana (Lee) prasklou hrudní kost a modřiny na holeni. Stalo se mu to při natáčení scény, v níž za sebe přehazuje skleněný stolek. (SG-1)

Související novinky

Brett Ratner v Spielbergových službách

Brett Ratner v Spielbergových službách

12.05.2011

Posledním filmem, který jsme od něj viděli, byla Křižovatka smrti 3 z roku 2007. Pak měl velké plány se čtvrtým Policajtem v Beverly Hills, ale nic z toho nebylo. Momentálně dokončil krimikomedii… (více)

Nicolas Cage je duch...

Nicolas Cage je duch...

28.06.2008

...herce, kterým kdysi býval, říkáte si. Ano, to taky. Ale naše souvislost směřuje k polit-thrilleru The Ghost Romana Polanského. Tomu to nedávno nevyšlo s historickým velkofilmem Pompeii (to víte, v… (více)

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

23.04.2008

Kdo si chce na něj šlápnout? Moment, ne všichni najednou! ;-) Studio Universal už nějakou dobu plánuje komediálně laděný remake klasiky z roku 1957 The Incredible Shrinking Man. Původní verze s… (více)

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Reklama

Reklama