foto

Daryl Sabara

  • nar. 14.6.1992 (28 let)
    Torrance, California, USA

Biografie

Daryl Christopher Sabara je americký herec, známý díky roli Juniho Corteze ve filmové sérii Spy Kids.

Rodné jméno jeho matky je Krebs. Daryl vystudoval střední školu ve West Torrance v roce 2010. Má dvojče Evana, který je také dabingovým hercem. Je rusko-židovského původu po své matce a polského původu po svém otci a má za sebou obřad bar micva (židovský rituál dospívání pro chlapce). Sabara také vystupovat s regionální baletní společností South Bay Ballet.

V červenci 2016 začal chodit se zpěvačkou Meghan Trainor. Zasnoubili se 21. prosince 2017 a vzali se 22. prosince 2018, tedy v den 25. narozenin Meghan. V říjnu 2020 oznámili, že čekají prvního potomka.

Veronika "wertcha" Jiříková

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ben 10 vs. the Universe: The Movie (TV film)
2019 Bongee Bear and the Kingdom of Rhythm
2014 Teen Lust
2013 Filosofové
The Green Inferno
2012 John Carter: Mezi dvěma světy
2011 Blacktino
Spy Kids 4D: Stroj času
Worst. Prom. Ever. (TV film)
2010 Machete
2009 April Showers
Nějak se to komplikuje
Táta šampión
Vánoční koleda
2007 Halloween
Krok správným směrem
Takoví normální puberťáci
2006 Držte krok se Steinovými
Solace
2005 Choose Your Own Adventure: The Abominable Snowman
2004 Nepotrestaná vražda (TV film)
Polární expres
2003 Spy Kids 3-D: Game Over
2002 Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů
2001 Spy Kids: Špioni v akci

TV seriály

2020 Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Co se skrývá pod povrchem (S02E08)
2016 Ben 10 (TV seriál)
2015 Resident Advisors (TV seriál)
The Fire (E07)
Halloween (E06)
Alcohol Awareness (E05)
další epizody (7)
2012 Dokonalý Spiderman (TV seriál)
Městečko Záhad (TV seriál)
Virtuální bojovník (S01E10)
Grimm (TV seriál)
Organ Grinder (S01E10)
Tráva (TV seriál)
Je čas, část první (S08E12)
Vidět modře, ucítit sýr a zemřít (S08E03)
Nepořádní (S08E01)
2010 Generator Rex (TV seriál)
2008 Easy to Assemble (TV seriál)
Miss Guided (TV seriál)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Disenchanted Evening (S01E05)
Tráva (TV seriál)
Roy Till Called (S03E10)
The Two Mrs. Scottsons (S03E08)
2006 Boys Life (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
P911 (S02E02)
Tráva (TV seriál)
Musíme najít ty prsty (S02E07)
2005 Americký Drak: Jake Long (TV seriál)
The Boondocks (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Světla za trest (S01E08)
Dr. House (TV seriál)
Prokletý (S01E13)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
Century City (TV seriál)
Dr. Vegas (TV seriál)
Father of the Pride (TV seriál)
Fatherhood (TV seriál)
2003 The O'Keefes (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Jak byl Ross v pohodě (S10E02)
2002 Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
2000 Will a Grace (TV seriál)
Slasti a strasti charity (S02E18)
1999 Love & Money (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Monsters (S01E03)
1996 Life's Work (TV seriál)
1990 Wild & Crazy Kids (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

Hudební videoklipy

2002 Alexa Vega - Isle of Dreams (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2001 Total Access 24/7 (TV pořad)
1994 All That (TV pořad)