Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (237)

depony 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak se s tím vypořádat. Místama vtipné, hlavní představitelé půvabní a "charismatičtí", padouši škaredí a hloupí ... u romantických komedií s dobrým koncem brečím ani ne tak na tím šťastným koncem, ale nad tím vykonstruovaným a pokaždé stejným závěrem. Sam coby Popelka si nechal doslova s*át na hlavu, střední školu, kde studenti servírku považují za póvl bych nechal od základu opakovat základní školu. A naprosto chápu to horko :) to tady dělá s lidma divy:)) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch dosti tupých teenagerovských variací pohádkové klasiky. A je to fakt docela průser. Přitom z toho mohla býti celkem příjemná oddychovka. Jenže nápad není využit ani z třetiny, vtipy balancují na hranici trapnosti a Hilary Duff hrát prostě neumí. Aspoň, že ten Chad Michael Murray zahraje vždycky podobný role poměrně dobře. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by se mi líbil: a) kdyby mi bylo dvanáct (mně ani tak ne), b) kdybych si přála být typická americká teen-blondýna, c) kdybych se rozplývala nad klukama jako je Chad Michael Murray (nic proti němu). Nemůžu si pomoct, ale v rámci tohoto žánru můžu snad jen "Mezi námi děvčaty", "Deník princezny" (pouze první díl) a "Co ta holka chce". ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Chvilku po úvodních titulcích jsem odešel.:-) Napodruhé jsem to s vypětím všech sil dokoukal, ale teď je na mě hodně naštvaná aorta, pravá hemisféra, asi trilion axiomů a rohovka. Myslel jsem, že Jacksonova Weta Digital udělala hologram Libušky Šafránkové a jala se natočit i s reinkarnovaným robotickým Pavlem Trávníčkem remake naší Popelky v současnosti. Ale holt se tak nestalo... ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Na začiatku sa mi páčili niektoré šteky, na ktorých som sa aj zasmiala (hoci neboli všetky super originálne, situačne boli nasadené skvele), ktoré sa však časom utopili v kilách cukru. Z rozprávok som asi vyrástla, aj keď túto mi odporúčala ešte o 4 roky staršia ženská s bohatými životnými skúsenosťami ako "úžasne milý film" a úplne sa pri tom rozplývala. Holt, každý potrebujeme v živote (a vo filmoch) niečo iné... Chad Michael Murray je síce celkom fešný, Dan Byrd je vyložený sympaťák, Regina King je vždy kočka a Jennifer Coolidge mám rada už od úlohy Stifflerovej "mámy" alias MCBP - ale aj tak mi moderná popoluška nestojí za viac ako 2*. Rozhodovanie je ťažké, lebo som sa neunudila k smrti, ale koeficient bavivosti rýchlo klesal. Prvých 40 minút je fajn, potom už len stále horšia rozprávka. A viete čo? Hilary Duff nemusím. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Hilary Duff přijala roli, protože Popelka byla její nejmilejší pohádkou, když byla malá. (HappySmile)
  • Řetízky na Carterově krku v první scéně byly připevněné k jeho košili, aby se vyhlo hluku, který by mohly zachytit mikrofony. (HappySmile)
  • Na konci internetové přezdívky Hilary Duff je číslo "818. 818", což je kód oblasti San Fernando Valley, kde se film odehrává. (HappySmile)

Reklama

Reklama