Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Chápu nízké hodnocení, kdybych měla být objektivní, taky bych s hvězdami šetřila. Jenže snímek jsem jako malá zbožňovala a jisté nepochopitelné kouzlo si pro mě zachovává dodnes. A nebo je za tím jen nostalgie? Kdo ví, ale citát "Nedovol, aby tě strach z prohry vyřadil ze hry" si budu pamatovat ještě hodně dlouho. ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si pustila film podobného ražení a jsem za to ráda, protože byl velmi příjemný. Na rozdíl od většiny současných amerických studentských komedií neobsahuje nic vulgárního, takže se skutečně jedná o pohádku v moderním prostředí a jako taková mě docela dobře zabavila. Jen občas přemýšlím, jestli to v USA opravdu chodí tak, jako ve filmech, tedy zda jsou ti mladí lidé skutečně tak stupidní a neuvěřitelně povrchní – to mi na celém příběhu připadalo jako to nejméně realistické. ()

Reklama

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za to, že miluju lacinej fekální humor. Druhá za to, že miluju prostředí amerických středních škol. Třetí hvězdička za to feel good poselství, co film nese. A čtvrtá za Hilary Duff - sen každého teenagera. Já už sice teenager nejsem, ale tohle mi zrovna zůstalo. Hate není na místě, dramaturgicky je tahle šablonka naprosto v pořádku. Přece jen jde o zasazení klasického folklóru do moderních atraktivních kulis, aktualizovaná o atributy klasické americké komedie pro náctileté, s archetypy, jaké by člověk čekal, a tradiční dávkou patosu. Zkrátka katalogový letní film ze začátku milénia, kdy bylo krásně a Hilary Duff byla to nejkrásnější zlatíčko. Jak mi ta doba chybí... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Our Lips Are Sealed - Hilary Duff & Haylie Duff ,2. Crash World - Hilary Duff ,3. Best Day Of My Life - Jesse McCartney ,4. One In This World - Haylie Duff ,5. Sympathy - Goo Goo Dolls ,6. First Day Of The Rest Of Your Life - MxPx ,7. Girl Can Rock - Hilary Duff ,8. Beautiful Soul - Jesse McCartney (exclusive new re-mix) ,9. To Make You Feel My Love - Josh Kelley ,10. Now You Know - Hilary Duff ,11. Friend - Kaitlyn ,12. Fallen - Mya ,13. I’ll Be - Edwin McCain ,14. Anywhere But Here - Hilary Duff , ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jeden z hitů mých mladistvých let. Sladká a dobrotivá Hilary Duff a nádherný Chad Michael Murray coby galantní "princ." Je škoda, že tento sympatický krasavec postupem času upadl v zapomnění. Myslím, že kdyby se opět dostal do podvědomí, všichni ti Lautnerové a podobní by se mohli jít zahrabat. Ano, je to typicky americký, dokonale vypadající herec, ideální do komedií. Ale na rozdíl od spousty jiných, se nesnaží působit dojmem šamponovského, plakátového blbečka s rádoby svůdným pohledem typu "já jsem ten nejvíc sexy." Je příjemné se na něj dívat a vypadá, že si ani nehraje na krásného, ač by jistě mohl, a právem. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Hilary Duff přijala roli, protože Popelka byla její nejmilejší pohádkou, když byla malá. (HappySmile)

Reklama

Reklama