Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí ukázek jsem předpokládala trapnou a nablblou slátaninu. Tak hrozné to ale není, oba hlavní představitelé jsou fajn a docela jim i věříte tu chemii mezi nimi. Bylo by to bomba, kdybych byla třináctiletá holka. Scénka s tanečkem v zahradním altánu se povedla (ta písnička je mimochodem "I´ll Be" od Edwina McCaina). ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ať se tato poetická komedie jmenuje, jak chce, ať se Jennifer Coolidge třeba umacechuje k smrti, ať si příběh sebelépe kopíruje prastaré vyprávění, které je v našich končinách známé díky zpracování Boženy Němcové, tohle není o Popelce. Tohle je o Hilary Duff léta páně 2004 a jako takové je to celé nezralé, přeslazené, kýčovité, patetické, laciné a místy až zbytečné. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Já tenhle film prostě miluju. Ano já vím, že je to klasická teenage komedie, průhledná od začátku do konce, ale já si nemůžu pomoct. Společně s Mean Girls a Wild Child je to nejlepší teenage film. Když jsem ho viděla před 3 lety poprvé, měl pro mě kouzlo, má ho pro mě pořád. Až na to, že teď už na pohádky nevěřím. 5* (ano nadhodnocuji to, ale ostatní to tu zase podhodnocují, so what?) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff mi svého času tak nějak nevadila. Sice ty filmy, ve kterých se objevila jsou většinou jen samé romantické blbosti, ale pěkně se na ní dívalo a navíc i vcelku obstojně zpívá. Tahle verze „Popelky“ ovšem moc záživná nebyla. Jasně objevilo se tu pár světlých okamžiků i humorných momentek, ale většina postav mi lezla neskutečně na nervy. Ale tak je to dělané hlavně pro dívky v pubertě, které podobné srance a růžovou knihovnu milují takže… ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Koniec je znova vopred zadaný a predsa sa mi na to páčilo pozerať. Odkazy na staručký príbeh o Popoluške vôbec nie sú násilné, všetko celkom fajn pobaví, teda samozrejme až na tie čierne diery v scenári a ani sa nenadejete a už je tu sladunký koniec. A presne za takým zámerom som si film pustil, takže spokojné tri hviezdičky. 60%. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • V některých scénách si u Sam na poličkách můžeme všimnout tří knížek Harryho Pottera. (Dlee)
  • Hilary Duff přijala roli, protože Popelka byla její nejmilejší pohádkou, když byla malá. (HappySmile)
  • Trailer obsahuje hudbu od Jamese Newtona Howarda z filmu Dave. (HappySmile)

Reklama

Reklama