Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Chápu nízké hodnocení, kdybych měla být objektivní, taky bych s hvězdami šetřila. Jenže snímek jsem jako malá zbožňovala a jisté nepochopitelné kouzlo si pro mě zachovává dodnes. A nebo je za tím jen nostalgie? Kdo ví, ale citát "Nedovol, aby tě strach z prohry vyřadil ze hry" si budu pamatovat ještě hodně dlouho. ()

..Anya 

všechny recenze uživatele

A úplně největší bomba na tomhle filmu bylo to, že Popelka byla vlastně úplně nejhezčí v celým filmu. Překvapivě. A jediný způsob, kterým se snažili z Popelky udělat slečnu nepatřící do vyšší tzv."oblíbené" vrstvy, byl ten, že jí nasadili kšiltovku (aby jako nebylo vidět, že to je vlastně prom queen) a posadili do auta, který jí závidim až odsud. ()

Reklama

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

"Chci Rychle a zběsile. Nechci Řidiče slečny Daisy". Tak takové hlášky si milá Hilary Duffová a hlavně teda Marku Rosmane můžete strčit do prdele i se svým týmem kokotských herců. Opravdu ubohé americké hovno. Ikdyž jsem věděl, co od toho mám čekal, pustil jsem si to. Moje chyba, přiznávám. Ale stejně si myslím, že by na obalu mělo být napsáno "Tento film není vhodný pro rozumné a zdravé lidi". ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Kdyby Moderní Popelku natočil třeba Tarantino, určitě by neopomněl zdůraznit tupost zamilovaného Austina, který, i když Popelce několikrát šlápne na nohu či kuří oko, nepozná ji. To ale Sam vůbec nevadí, přesto za ním přileze do šatny a udělá ze sebe přede všemi kašpara. Tohle není Popelka, moderní ani nemoderní. Tohle je unifikovaná americká romantická sr...a o lásce ze střední školy.:-( ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by se mi líbil: a) kdyby mi bylo dvanáct (mně ani tak ne), b) kdybych si přála být typická americká teen-blondýna, c) kdybych se rozplývala nad klukama jako je Chad Michael Murray (nic proti němu). Nemůžu si pomoct, ale v rámci tohoto žánru můžu snad jen "Mezi námi děvčaty", "Deník princezny" (pouze první díl) a "Co ta holka chce". ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • V některých scénách si u Sam na poličkách můžeme všimnout tří knížek Harryho Pottera. (Dlee)
  • Kvůli přípravě na řidičskou zkoušku Hilary Duff jezdila sama z jedné natáčecí lokality do druhé. (HappySmile)
  • Číslo "609" na konci internetové přezdívky Chada Michaela Murraye je kód Princetonu, na který je v celém filmu odkazováno. (HappySmile)

Reklama

Reklama