Reklama

Reklama

Trojice půvabných a mimořádně schopných agentek Dylan, Alex a Natalie pracuje pro záhadného milionáře Charlese Townsenda, kterého ovšem nikdy neviděly. Kontakt s nimi udržuje pouze prostřednictvím telefonu a svérázného asistenta Bosleyho. Čeká je velká akce. Byl unesen milionář Eric Knox a s ním byl ukraden jeho převratný software, který umožňuje najít a sledovat každého, kdo používá telefon. Jeho asistentka Vivian Woodová podezírá jejich konkurenta Rogera Corwina, který se nedávno pokusil koupit Knoxovu společnost. Andílci proto soustředí pozornost právě na něj. Nejprve v čínském masážním salonu milionáře uspí, zkopírují jeho elektronický diář a získají odlitky jeho klíčů. Potom proniknou na jeho party, a zatímco Natalie flirtuje se sympatickým barmanem Petem, Dylan s Alex si všimnou zabijáka Hubeňoura, který se podílel na Knoxově únosu. Během pronásledování s ním svedou souboj v zadních uličkách a objeví místo, kde je ukryt Knox. Zbývá získat zpět jeho software. Andílci získají přístup k hlavnímu počítači v Corwinově podniku. Dylan se po akci sblíží s Knoxem, který jí vypráví o svém otci, který zemřel, když byl zrazen nejlepším přítelem. Hubeňour zavraždí Corwina, Vivian unese Bosleyho a trojice andílků se stane terčem vražedného útoku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (412)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Film Charlieho andílci je natočen stylem klipu a je naprosto bezdějový. Je to taková komediální akční oddechovka, která si na nic nehraje a má za účel pobavit. K tomu tam najdete tři sexy speciální agentky. Ale jinak herecké výkony obecně jsou velmi špatné, kromě vynikajícího Crispina Glovera. Některé akční scény jsou v celku dobré, ovšem to nestačí aby byl film dobrý. Ale jinak příjemná oddechovka. 2 hvězdy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

S ohľadom na novú, až trápne angažovanú verziu má človek chuť dať tomuto tupému dielku ešte vyššie hodnotenie. Nič sa tu nerieši, čistá zábava, len je škoda, že tá zábava mohla byť ešte o level až dva zábavnejšia. Casting je samozrejme super, žiadne podprahové myšlienky typu, že všetci muži sú zlí okrem zopár nerdov tu našťastie nie sú. Zápletka je prevarená a zvraty predvídateľné, to je ale to posledné, čo by bolo objektívne Anjelikom vyčítať. Skrátka sa len nepodarilo vyšvihnúť cez priemer v zábavnosti. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus až moc velká oddechovka. Nečekám žádné filozofické veledílo od těchto výplachů, ale tady mne štvalo snad vše - od pitvoření Murrayho přes snahy o diblíkovství a holčičí zamilovanost Cameron Diaz, a ani ta oplácanost Drew Barrymore mě nebrala. Lucy Liu evidentně sama netuší, co má hrát, jestli teda tu drsnou asijskou bojovnici, nebo taky nějakou dibilici. A i na oddechovku je tady takových logických děr, až mi to přišlo jako podceňování diváka (např. počítač vám nesdělí, že si někdo hraje s vaší střelou, případně nepoznáte, že vrtulník je těžší o cca 180 kilo tří ženských těl). Navíc se to snaží být děsně sexystické, což proč ne, ale ono nějak na těch holkách ani nic moc nebylo co obdivovat, a to i kdxyž beru v potaz kozy a prdel Cameron Diaz, vykukující z dekoltu či se zaříznutými kraťáskami. A to jejich neustálé hihňání jak z Bravíčka, uff, na to už taky během té doby, co film trvá, nemá jeden moc nervy. (Mohl bych mluvit ještě o nudných a zbytečně ukecaných scénách apod., ale myslím, že už stačilo.) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Natalie (Cameron Diaz), Alex (Lucy Liu) a Dylan (Drew Barrymore) jsou špičkové agentky záhadného multimilionáře Charlieho, který se za své peníze rozhodl sám potírat zločin (nu i tací jsou mezi námi). Hlavní inženýr Knox Industries sám Eric Knox byl unesen, a všechna podezření ukazují na majitele firmy Red Star Rogera Corwina. Při spojení Knox Industries a Red Star by bylo možné dle hlasu vysledovat kteréhokoliv člověka na světě. Charliho andílky čeká zase jednou pěkná fuška .... Akční režba od první do poslední minuty, která se jen občas zpomaluje do .. ehm .. rádoby romantických momentů zamilovaných agentek. Tyto sekce ale působí hodně rušivě, a taktéž naše milé agentky se v těchto chvílích chovají hodně hloupě (viz scéna ze začátku kdy místo aby sledovaly svého kolegu se baví balením číšnika v baru, ehm).. O hlavních herečkách se toho moc říct nedá, až na to že vypadají opravdu krásně (až na Diazovou, kterou od jisté doby nemůžu vystát), a hejbaj se docela ladně... Akční scény jsou doplněly taktéž velmi akční hudbou, která rozhodně filmu ostudu nedělá... Vypněte mozek, a jen se bavte -- nic jiného od filmu nečekjte... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„A ty si Charlieho videl?“ – „No áno. Teda... videl som jeho... ruku.“ Seriál som kedysi pozeral a nezaujal ma. Čo sa celovečeráku týka, je presne taký, aký mohol vzniknúť zo spolupráce troch mocných báb (predstaviteľka jednej z hlavných úloh, Drew Barrymore, ho zároveň produkovala) a hračkárskeho reklamného režiséra McG: roztopašná, na zbláznenie chaotická zmes veľkolepej akcie (vrátane dvoch formúl uprostred mestskej dopravnej špičky), výborného audiovizuálneho strihu (akcia á la John Woo, slávne pesničky), neznesiteľne dobrého humoru (rakúsky štvorlístok) a zaujímavého hereckého obsadenia (suchý Bill Murray ako šéf, Crispin Glover ako mlčanlivo štíhla mašina na zabíjanie, Matt LeBlanc ako hviezdny priateľ jednej z hrdiniek). Ak vezmeme do úvahy, že to mohlo ľahko skončiť ako STRATENÍ VO VESMÍRE či POMSTITELIA, tak bomba za 70%. Dvojka je podobne vydarená, len ešte extrémnejšia. Kino Považan NMnV 2000 ()

Galerie (96)

Zajímavosti (28)

  • Herečky trénovaly po tři měsíce každý den osm hodin s mistrem bojových umění. (viperblade)
  • V německy dabované verzi je tajná řeč andílků japonština. (viperblade)

Související novinky

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Charlieho andílci dostanou další šanci

Charlieho andílci dostanou další šanci

16.09.2015

Převážně komediální herečka Elizabeth Banks (Zack a Miri točí porno) se letos dala na režii. Její Ladíme 2 utržilo 285 milionů dolarů, takže se předpokládalo, že se u trojky nebude měnit dohled.… (více)

Další celovečerák podle seriálu

Další celovečerák podle seriálu

07.07.2009

U nás jsme jej nikdy kdovíjak neznali, ale „na západě“ platil v 80. letech za jeden z nejpopulárnějších policejních seriálů. T. J. Hooker. Když zalovíte v paměti, možná se vám vybaví úvodní scéna z… (více)

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama