Reklama

Reklama

Šílený rande

  • USA My Boss's Daughter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ashton Kutcher, nesmělý zaměstnanec malého nakladatelství, je zamilovaný do dcery ďábelsky krutého šéfa, před kterým se třese každý podřízený. Když ho dívka pozve na večírek, může se zbláznit radostí. Avšak došlo k omylu. Místo rande má jen hlídat dům a hlavně šéfovu ochočenou sovu. Co vypadalo jako klidný večer, se začíná měnit v noční můru. Do domu totiž začínají přicházet nezvaní hosté... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

Sidonka

všechny recenze uživatele

Vkus některých diváků se opravdu časem mění. Po prvním shlédnutí se mi komedie zdála celkem zábavná. Teď po pár letech jednoznačně převládá pocit trapnosti, i když pár vtípkům se možná lze zasmát doposud. Pro zajímavost zde nechávám původní komentář : "Opravdu nevím v čem je tato romantická komedie horší než jiné oddechové pitomé komedie (např.přenudná Na sv.Valentýna, Nevěsta na útěku apod.,které jsou na vypnutí po pěti minutách, předvídatelné nicneříkající zívárny, zábavné jako nepovedená reklama na falešnou nechutnou pochoutku ), tohle "veledílo" mělo alespoň nějakou atmosféru a nehrálo si to na něco co není." ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Síce ma odrádzalo hodnotenie filmu, ale najmä kvôli ženským predstaviteľkám som sa rozhodol, že tejto komédii šancu dám. Úvod ešte ušiel a scéna s Tomom v Jackovej kancelárii ma veľmi pobavila. Potom však kvalita fórov klesala veľmi prudko dole - až klesla na samé dno. Fekálny humor krížený s narážaním do predmetov a padaním (aj to môže byť niekedy vtipné - nie však tu) - fakt hrôza. Jedna hviezda za scénu v kancelárii a štýlový výstup Carmen Electry z vody... ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Když se odprostíte od jakýhokoliv velkýho analizování, tak vám vyjde další bláznivá komedie. Jeden prostý zaměstnanec dostane od despotického šéfa, možnost hlídat mu barák. On samozřejmě přijmá nebot se mu líbí šéfova dcera Lisa. A pak už je asi zbytečné se rozepisovat co následuje. Přes veškeré snahy se dům mění v torzo a šéf se vrací, ale to by to nebyla komedie ,aby to nedopadlo jak má. Vžádným případě se to nedá brát jako romantická komedie. ()

hlob 

všechny recenze uživatele

Prisny puntickarsky sef zveri svoj dom na jeden vecer loozerovi Tedov. Ted dufa, ze vecer stravi s jeho sexi dcerou Lisou (nestravi) a ze strazenie domu prebehne bez problemov (neprebehne). Nejak sa to cele komplikuje a Ted sa to snazi riesit ludkykm slovom, cim sa problemy len graduju ad absurdum. Napokon Vam nepride divny ani drogovy dealer rozsafne mociaci v sefovej obyvacke, ci naivna dievcina (susedka) s prestrelonou hlavou riesiaca v sefovom dome svoj (ne)milostny zivot. Ako v spravnom scenari, sef sa vracia domov predcasne. Je to trapne, plytke a absurdne, no mne sa to pacilo. Tento druh komedie proste mate radi alebo nie. ()

marcel5 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem shlédl a musím uznat, že to stále má něco do sebe. Pokud bych to měl porovnat s Prcičkami, tak Prcičky se snižují díky trapným vtipům, zde jde možná také někdy o trapné vtipy, ale prostě mě to funguje a film se mi líbí. Dobré načasování situací, momenty překvapení, prostě fajn. Asi budu jeden z mála, jak to tady vidím, ale, prostě se mi líbí. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Na konceptu scénáře jsou jako jeho autoři uvedeni David Zucker a Peter Tilden. Ve filmu však Tilden nakonec není vůbec uveden a Zucker je zde zmíněn pouze jako režisér. (HappySmile)

Reklama

Reklama