Reklama

Reklama

Šílený rande

  • USA My Boss's Daughter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ashton Kutcher, nesmělý zaměstnanec malého nakladatelství, je zamilovaný do dcery ďábelsky krutého šéfa, před kterým se třese každý podřízený. Když ho dívka pozve na večírek, může se zbláznit radostí. Avšak došlo k omylu. Místo rande má jen hlídat dům a hlavně šéfovu ochočenou sovu. Co vypadalo jako klidný večer, se začíná měnit v noční můru. Do domu totiž začínají přicházet nezvaní hosté... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Český název je mimo, žádná teenagerská komedie to není. Spíš něco jako kreslená groteska s živými herci - Hlavní hrdina se díky nedorozumění zaváže k hlídání domu, na němž až fetišisticky lpí jeho despotický šéf. Dům se plní nežádoucími hosty a destruuje všemi myslitelnými způsoby a všechny pokusy to zarazit se podobají zoufalé snaze vrátit vymačkanou zubní pastu zpátky do tuby. No, scénář je psaný stejně schematicky jako kterýkoli jiný odvar Fotra-lotra a Ashton Kutcher jistě nebyl ani tak režisérovou volbou jako spíš součástí zadání. Ale dobrá zpráva je, že David Zucker stále umí načasovat gag. :o) Timing a pointování prostě zvládá a i ty nejotřepanější nebo i nevkusnější gagy dokáže solidně prodat. Takže Šílený rande sice není zdaleka tak dobré jako Fotr je lotr, ale je o pořádný kus vtipnější než třeba Baba na zabití. 60% ()

svik 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jak se rozhodnout dát 2 nebo 3 hvězdičky, ale v každém případě jsme se skvěle bavil až na ten dabing. Viděl jsem Podruhé taru Reidovou a zase sem nedýchal až na druhém místě byla Carmen. Zjímavý Michael Madsen, ketrý počůral celej dům...No prostě to byla paráda v jednom domě. ()

Reklama

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Tohle je ten typ filmu, ktery se proste neberou vazne (ackoliv si to tu dle komentu kde kdo mysli) 😁 Scenar je prostej, necekana souhra nahodnejch pruseru pri hlidani sovicky pedantskyho sefa v jeho fajnovym dome, pretavena v cil dostat jeho sexy dceru a zaroven svoji kolegyni. Vse ve stylu a v humoru hodne jednoduchym, odpovidajicim Zuckerovejm novejsim Scary Movies - jak prosty, kratky a nenarocny 😁 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na posraného i hajzl spadne. Neštěstí chodí po třech, jenže na Teda se toho nahrnulo tolik, že tu trojici měl vybranou již v prvních minutách filmu. V jinak klasickém hloupém scénáři se mi to hrocení trapných a nepříjemných situací docela zamlouvalo, i když jako jediné. Ashtona Kutchera mám docela rád, je to prostě takový trouba, který troubu ani nemusí moc hrát, ale mě nijak nevadí. Naproti tomu by mě zajímalo, který blbec nakukal Taře Reid, že by měla být herečkou. Je to blbost, místy úsměvná blbost, místy trapná, občas nudná, ale nebudete-li se soustředit na hlavní hrdiny (Ashton, Reid, Stamp) a koukat spíše na vedlejší role (Lisin bratr, Michael Madsen), snad se i dobře pobavíte. Pro mě čistý průměr, 2,5* ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Od doby, čo som videl tento film, nedám dopustiť na Ashtona Kutchera a Terenca Stampa. Ashton je svojou nehereckosťou úplne dokonalý pre tento kus (svoje umenie však určite viac prejavil v Butterfly Effect). A čo sa týka Terenca - ten jeho kamenný výraz ma rozbie stále, keď ho v nejakom filme uvidím. Bez výnimky. Tento počin sa podaril excelentne, je plný nových gagov, a svojou absurditou dáva na javo, že sa jedná o zábavu, ktorá funguje len pri vypnutej mozgovej činnosti ;) Ps: Ďalší dôkazový film o tom, že úroveň filmu a tiež zážitok z neho naplno ovplyvňuje dabing. U mňa to bola maďarská verzia, ktorá bola neskutočne dobre napísaná a obsadená. Tento fakt veľmi pravdepodobne vysvetluje tak rozdielne hodnotenie oproti uživateľom, s ktorými sa väčšinou naplno zhodujem. Takže obrázok s blondýou, čo drží King Konga v ruke, tu platí určite ;) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Na konceptu scénáře jsou jako jeho autoři uvedeni David Zucker a Peter Tilden. Ve filmu však Tilden nakonec není vůbec uveden a Zucker je zde zmíněn pouze jako režisér. (HappySmile)

Reklama

Reklama